Köllő Babett Macskanő kosztümben üdvözölte a 2022-es évet

Köllő Babett Macskanőnek öltözve kívánt boldogsággal teli új évet a követőinek

Szerző: Szaka Ádám - 2022.01.05.

Hazánkban sokan vélekednek úgy, hogy Köllő Babett a magyar celebek között az egyik legszexibb, és aligha lehet őket hibáztatni ezen meglátásukért. A divatrajongó művésznő szilveszteri Instagram bejegyzése a Macskanő megszemélyesítésére hajaz. 

Macskanőként pózol Köllő Babett az Instagramon

Köllő Babett nem fél megmutatni, hogy milyen adottságai vannak 

Aki ismeri Köllő Babettet, az tisztában van vele, hogy a hölgy imádja az öltözködést, valamint a divatnak is nagy rajongója. Ezt onnan is tudhatjuk, miszerint a tévé képernyőjén is magára öltött már olyan ruhakölteményeket, amelyek nem adtak helyet a szégyenlősségnek, sőt igencsak extrának számítottak. 

A szilveszteri kollekció 

A szilveszter egy olyan időszak, amikor az emberek szívesen mutatkoznak kicsit eltérőbben az átlagosnál, így Babett is akképpen vélekedett, hogy jelmezbe bújva villantja meg bájait a rajongóinak. A művésznő Instagram oldalán, a „Happy New Year” címezéssel ellátott fejfedőjében, egy fekete színű, fénylő egyberuhában köszöntötte az újévet. 

Kedvességgel teli üzenet a követőknek

"Még nem döntöttem el, hogy macska vagyok vagy betörő! Mindenesetre az overall mániám töretlen!!!!!! Mindenkinek egy jobb évet kívánok! És tudjátok: Csak egészség legyen, szeretet, meleg és étel! Ezt egy kolléganőm édesapja mondta régen. Igaza volt!"- lehet olvasni a megjegyzést a posztja alatt. A közzétételt természetesen sokan imádták, közöttük volt Krizsán Lili, aki a színésznő mentoráltjaként szerepelt a Sztárban sztár leszek című műsorában, s a „bomba vagy!” dicsérettel illette Babettet. 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket