Kulcsár Edina újra terhes?

Kulcsár Edina újra terhes, negyedik gyermekét várja!

Szerző: NA - 2024.02.29.

Már hetek óta keringenek a pletykák, miszerint Kulcsár Edina ismét babát vár. A "Vargáék" című, az egykori szépségkirálynő és G.w.M rapper életét követő reality show nézői éles szeműek voltak, és kiszúrtak egy árulkodó fotót, ami alapján Edina pocakja már gömbölyödik. A Reddit kommentelők hamar le is vonták a következtetést: Edina várandós! Kulcsár Edina újra terhes

Kulcsár Edina negyedik gyermekét várja

A feltételezések beigazolódni látszanak, sőt, a "nyomozók" még tovább mentek: a baba neme is kiderült Edina eddig háromszor szült, mindhárom alkalommal császármetszéssel. Valószínűleg ezúttal is ez lesz a szülés módja.
IDE kattintva tudod megnézni a Redditen található képet, amin valóban egyértelműen kerek Edina hasa!

Kulcsár Edina és GwM egyelőre nem reagált

A pletykák már korábban is erősödtek, miután Edina január végén egy kissé nehezen értelmezhető, furcsa fotót posztolt Instagram storyban. A képen egy görögdinnye volt látható, melyen a felirat "baby watermelon" (azaz "baba/ kicsi dinnye") volt. Sokan úgy gondolják, ez egyértelmű utalás a babavárásra.

A pár egyelőre nem reagált a pletykákra, hivatalos bejelentést még nem tettek. Azonban a kommentelők le vannak döbbenve, hogy máris újra terhes Edina, hiszen legkisebb gyermeke, Amara csak 9 hónapos.
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket