Ezért nem érthetik meg egymást a férfiak és a nők!

Az egyetlen különbség a férfiak és nők között, amiért soha nem érthetik meg egymást!

Szerző: kvothe - 2017.03.26.

Egyetlen alapvető különbség van a férfiak és nők között, ami miatt soha nem lehetnek tökéletes összhangban egymással! Most szemléltetjük, hogy miben is jelenik meg ez!

Ezért nem érthetik meg egymást a férfiak és a nők!

Biztosan sokszor hallottuk már, hogy a férfiak és nők soha nem érthetik meg igazán egymást. De miért van ez? Egyesek szerint az eltérő értékrendek, mások szerint a gondolkodás, a hormonok, vagy éppen a társadalmi különbségek miatt nem lehetnek tökéletes szinkronban egymással az urak és a hölgyek.

 

Az alábbi kis történet tökéletesen szemlélteti, hogy miben is jelenik meg ez a hatalmas különbség!

 

A nő naplója

„Ma észrevettem, hogy a férjem egy kissé különösen viselkedik – különösebben a szokásosnál is. Volt egy asztalfoglalásunk egy vacsorára kettesben a kedvenc éttermünkben, és megbeszéltük, hogy mikor találkozzunk.

 

A délutáni bevásárlás közben kissé elkapott a hév a sok cipő, kalap és sál között, ezért egy kicsit túl hosszúra sikeredett a shoppingolás a barátnőimmel. Sajnos így a megbeszélnél később érkeztem az étterembe. Ez az én hibám volt, beismerem. A kedvesem kevésbé volt beszédes a megszokottnál, és láttam rajta, hogy valami nem hagyja nyugodni. Először azt hittem, hogy a késésem miatt ilyen, de rá kellett jönnöm, hogy a problémának sokkal mélyebb forrása van. Azt javasoltam, hogy menjünk valami kevésbé zsúfolt helyre, hogy megbeszélhessük.”

 

A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket