notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Leánykérés kreatívan és viccesen! Biztos nem mond nemet! Vagy mégis?

hirdetes

Leánykérés kreatívan és viccesen! Biztos nem mond nemet! Vagy mégis?

Lévi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Ha tényleg szereted, és feleségül akarod venni, tedd azt úgy, ahogy egy lovaghoz illik: legyen emlékezetes és kreatív. A jó kezdete nagyon fontos, mindig emlékezni fog rá! Nincs ötleted? Segítünk! Megmutatjuk a világ legjobb, legötletesebb lánykéréseit! 

Leánykérés kreatívan és viccesen! Biztos nem mond nemet! Vagy mégis?
Én is sokat gondolkodtam azon, hogyan kérjem meg a felségem kezét. Ha nem is voltam ennyire ötletes, azért örökre emlékezetes maradt, elpityeredett és egyből igent mondott, szép emlék mindkettőnknek. Elmesélem, gyorsan aztán nézzük a videókat! Budán, fent a várban találtam egy szép éttermet, kicsi, romantikus hátsókerttel.  Megkértem az üzletvezetőt, adjon nekem egy olyan lapot, amilyenre az étlapot nyomtatják, és megbeszéltem vele, visszahozom, tegye be ezt a lapot a valódi étlap helyére, amikor jövünk a párommal. Otthon aztán szépen kidolgoztam a menüt: Előételnek azt írtam, ami eddig történt szép az életünkben, a megismerkedésünk romantikus pillanatait stb. Főételnek azt, amit már közösen tervezgettünk elkövetkező közös életünkben (gyerekek, ház stb). Desszertnek pedig azokat, amikre vágyunk és reméljük, hogy azért az is összejön. Majd a végére csak annyit, ha szeretnéd ezt a menüt, kérlek, gyere hozzám feleségül! Az étteremben gyönyörűen külön terítettek nekünk a füvön, gyertya, meleg nyári este, minden, ami kellett. Amikor elolvasta a menüt, csak csodálkozott, de mire felnézett belőle, már a kezemben volt a gyűrű. Bejött a dolog, már az esküvő is megtörtént…. Na de nézzük a jobbnál jobb külföldi példákat! 
hirdetes
 

Ötletes és stílusos leánykérés -  varázsolj neki gyűrűt!

A srác egy bűvész kér fel arra, segítsen neki a lánykérésben. A bűvész felszólítja a lányt a színpadra, majd a varázslások közepette egyszer csak egy kis dobozkában a gyűrű is előbukkan. A többi a videóban:
 
 
 
 

Rendezz neki mozifilmet!

Nem lehetett annyira kis költségvetésű a projekt, de még mindig olcsóbb, mint a válás… A testvér elviszi moziba a lányt, ahol a filmelőzetesek köztt egyszer csak megjelenik arckitakarással a srác, ahogy a lány édesapjától megkéri a kezét. Elmondja mennyire fontos neki, szereti, majd beugrik a kocsiba, és láthatóan a mozi felé száguld. Majd megtorpan, és a mozinál beáll a sorba vesz egy kis kukoricát…. Mindezt a lány a mozivásznon nézi! Miután csipegetett a kukoricából kicsit…. A többit nézzétek meg!
hirdetes
 
 
 
 
Vond be a barátokat is!
Elhívod a lányt étterembe, majd a legjobb barátokat összegyűjtve az ablak elé álltok, és kis táblákat mutogatva varázsoljátok el úgy a lányt, hogy csak igent tudjon mondani. Mondjuk tíz évv együttlét után mit is mondhatna mást? Nézd meg a videón: 
 
 
 
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Kerékpárzár

Ha rendelkezel biciklivel, mindenképpen szükséges hozzá egy kerékpárzár is. Akár egy... Tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek

Ahhoz, hogy egy rendezvény tökéletes legyen, egy különleges helyszínre van szükségünk,... Tovább

Tovább a lexikonra