Az elmúlt évtizedek 10 legdögösebb Playboy Playmate-je

10 legdögösebb Playboy Playmatek

A legdögösebb Playboy Playmatek: Suzanne Stokes

Suzanne Stokes 1979 július 9-én született. Az amerikai modellt 2000 februárjában választották meg a hónap Playmate-jének, és ezzel a döntéssel egyetlen férfi sem vitatkozott.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Torrie Wilson

Torrie Wilson 1975 július 24-én született. Először professzionális pankrátorként vált híressé, 1998-ban pedig a Miss Galaxy szépségversenyt is megnyerte. A Playboynak 2003 májusában pózolt, ami meglehetősen nagy botrányt keltett a pankrátorközösségben. Persze ez nem változtat a tényen, hogy minden idők egyik legszebb Playmate-jeként tartják számon.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Carmen Electra

Carmen Electra 1972 április 20-án született. Az amerikai színésznő, televíziós személyiség, énekesnő és táncos sikerei akkor kezdődtek, amikor 1997 júniusában először jelent meg a Playboyban (utána további háromszor tért vissza, egészen 2009-ig, mindhárom alkalommal a címlapon). Szintén 1997-ben vált a Singled Out című televíziós műsor házigazdájává, ami csak tovább erősítette népszerűségét. Mindemellett megjelent a 2003-as Baywatch-ben, és több paródiafilmben (Horrora akadva, Bazi nagy film, Spárta a köbön, Katasztrófafilm, és így tovább).


A legdögösebb Playboy Playmatek: Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt 1974 szeptember 19-én született, és nem csak modellként, hanem énekesnőként és televíziós személyiségként is igyekezett karriert kiépíteni magának. Mielőtt a Playboynak pózolt, ő képviselte Svédországot az 1993-as Miss World szépségversenyen. Ez azonban még nem minden, ugyanis az egyik legnevesebb pozíciót is sikerült megszereznie a Guess farmermodelljeként, ahol olyan nevektől vehette át a stafétát, mint Claudia Schiffer és Anna Nicole Smith.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Ida Ljungqvist

Ida Ljungqvist 1981 szeptember 27-én született. 2008 márciusában a hónap Playmate-jének, 2009-ben pedig már az év Playmate-jének választották meg a Playboynál. Ő volt az első afrikai születésű, és a második svéd modell, aki elnyerte az Év Playmate-je díjat. Szintén ő volt az első, aki ezt a titulust filantropikus célokra használta fel, hogy nonprofit és egyéb jótékonysági szervezeteknek segíthessen.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket