Az elmúlt évtizedek 10 legdögösebb Playboy Playmate-je

Az elmúlt évtizedek 10 legdögösebb Playboy Playmate-je

Szerző: noemivida - 2021.12.23.

Az Hugh Hefner nevéhez kötődő Playboy első száma 1953-ban jelent meg, és azóta a világ legnépszerűbb férfimagazinjává nőtte ki magát. Forró oldalain temérdek szebbnél szebb modellt ismerhettünk meg az évtizedek során. A Playmate-ek azok a modellek, akik az egyes számok középső, kihajtható duplaoldalának pózoltak. Habár lehetetlenség csupán 10-et kiválogatni közülük, abban bizonyára mindenki egyetért majd, hogy az itt felsorolt hölgyek jogosan kapták meg előkelő helyüket a magazinban.

10 legdögösebb Playboy Playmatek

A legdögösebb Playboy Playmatek: Candice Michelle

Candice Michelle 1978 szeptember 30-án született. Candice azonban nem csak modellkedése miatt vált híressé, hanem színésznői munkássága és a WWE-ben eltöltött professzionális pankrátori évei is nagyban hozzájárultak népszerűségéhez. Miután modellként és színésznőként építette karrierjét, 2004-ben a World Wrestling Entertainment is szerződtette a WWE Diva Search-béli részvételét követően.

 

Egy időben „Go Daddy Girl-ként” emlegették, aki többször is feltűnt a cég Super Bowl reklámjaiban. 2006 áprilisában a Playboy címlapján és meztelen anyagai között is feltűnt.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Buffy Tyler

Buffy Tyler 1978 április 18-án született Texas államban, ahol fiatalkori éveit is töltötte. A német származású Buffy mindig is az a barátságos vidéki lány volt, akiért megvesznek a férfiak. A Playboy 2000 novemberében választotta meg a hónap Playmate-jének, így kerülhetett ő a középső, kihajtható oldalra.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Kara Monaco

Kara Monaco 1983 február 26-án született, és 2005 júniusában választották meg a hónap Playmate-jének. Egy évvel később már a 2006-os év Playmate-jeként szerepelt a júniusi szám címlapján.

 

Monaco feltűnt többek között a The Girls Next Door című valóságshowban, illetve egy kék bikiniben is láthattuk a Playboy 2006-os Playmate naptárában. A modell még az egykor népszerű Keeping up with the Kardashians című valóságshow egyik epizódjában is megjelent. Szintén 2006-ban, az Identity című műsor december 20-án leadott epizódjában is szerepelt, mint az év Playmate-je. Ha pedig mindez nem lett volna elég az évre, Monaco Willie Wisely ’ Stayin’ Home Again’ című dalának videoklipben is feltűnt.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Denise Richards

Denise Richards 1971 február 17-én született Illinois államban. Karrierje kezdőlöketét az 1998-as Vad vágyak című film adta meg, 2004-ben pedig a Playboy egyik számában is láthattuk őt. Richards arcánál festeni sem nagyon lehetne szebbet, de persze nyak alatt sem érheti panasz.

 

A legdögösebb Playboy Playmatek: Jenny McCarthy

Jenny McCarthy 1972 november 1-én született. Az amerikai modell nem csak színésznőként és humoristaként szerzett nevet magának, hanem az autizmussal élők jogaiért is gyakran kiáll. A Playboyban 1993-ban tűnt fel, és miután többször is pózolt a magazinnak, az év Playmate-jének is megválasztották.
 

Lapozz egyet, mert mutatunk még nagyon dögös Playmateket! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket