Nevetségesen drága és haszontalan hétköznapi tárgy

Yalos gyémánt LCD TV – 36,5 millió forint ($130.000)

 

 

Ha már a csillogásnál tartunk: mit szólnál egy 20 karátos aranygyémántokkal kirakott, fehérarany-borítású TV-hez? Egy kifejezetten baráti, 36,5 millió forintos áron a tiéd lehet! Azt nem tudom, hogy vannak-e benne Smart funciók, vagy 4K-s képernyő, de sokaknak nem is az a lényeg, csak kerüljön annyiba, mint egy szegényebb ország éves GDP-je.

 

 

Rubin-gyémánt toll – 167 millió forint ($595.000)

 

 

A legtöbben ha nem találják a tollukat kölcsönkérnek egyet a kollégáiktól, vagy elszaladnak a legközelebbi papírírószerbe és semmi pénzért vesznek két marékkal. Ezt a tollat azonban sem elveszíteni sem kölcsönadni nem tanácsos, egyértelmű okokból.

 

 

 

Sakk-készlet – 169 millió forint ($600.000)

 

 

Számos otthonban megtalálható a klasszikus sakktábla és a hozzá tartozó bábuk. Vannak, amelyek fából készültek és vannak műanyag verziók is. Ja, és vannak gyémántból készült készletek is, közel 170 millió forintért. Nem meglepő módon csupán hét darab ilyen készlet létezik a világon, és minden egyes készlet elkészítése 4.500 órát vesz igénybe.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket