Hasznos tanácsok egy felejthetetlen lánybúcsúhoz

8 tipp egy felejthetetlen legénybúcsúhoz

Szerző: nelli9503 - 2019.02.21.

A legénybúcsú a vőlegény utolsó szabad éjszakája, így fontos, hogy ez az este különleges legyen számára, olyan programokat szerezz neki, melyek által biztosan jól fogja érezni magát, illetve olyan embereket kell meghívnod az eseményre, akiket tényleg a barátaiként tart számon. Mivel a legénybúcsú megszervezése nem egyszerű feladat, adunk néhány hasznos tanácsot a szervezéshez!

Hasznos tippek egy felejthetetlen legénybúcsúhoz

Jól válaszd ki a legénybúcsú dátumát

A legénybúcsúk szakértői azt javasolják, hogy az eseményt érdemes legalább három nappal az esküvő előtt tartani. Ez elegendő időt biztosít ahhoz, hogy a vőlegény és a legénybúcsú résztvevői összeszedettek és kipihentek legyenek az esküvőn. Ne feledd, hogy egy esküvő elég drága, valamint megismételhetetlen, így a menyasszony elvárja, hogy a vőlegény teljesen a Nagy Napra koncentráljon.

 

Válasszatok olyan helyszínt, ahol tudtok vacsorázni is

Miután kiválasztotta a tevékenységet a legénybúcsú résztvevői számára, tervezz étkezést is, hiszen senki sem szeretne belevágni az éjszakába üres hassal. A vacsoránál ösztönözd a vőlegény barátait arra, hogy mondjanak vicces történeteket a vőlegényről.

 

Ha a tökéletes legénybúcsú helyszínt keresitek, ismerjétek meg a Zsidai Csoport helyszíneit, ahol változatos stílusú helyszínek várják a vendégeket. Legyen szó egy féktelen bulizásról, vagy egy visszafogottabb, kellemes vacsoráról, a Zsidai Csoport helyszínei között garantáltan megtaláljátok a tökéletes legénybúcsú helyszínt! 

 

Megfelelően válaszd ki a meghívottakat

Próbáld meg kideríteni, hogy kik azok, akikkel szívesen megosztaná a vőlegény ezt a különleges eseményt. A legénybúcsún általában a vőfélyek, közeli barátok, valamint a vőlegény egyes családtagja szoktak részt venni. Tehát mindig jó ötlet, ha megszerzed a vőlegény közeli barátainak elérhetőségeit.

 

Osszátok el a költségeket

A vőlegénynek nem kell egy fillért sem fizetnie. A költségeket egységesen kell osztani a résztvevők között. Az esemény szervezése előtt győződj meg arról, hogy a programok, a helyszín megfizethető azok számára, akiket a vőlegény biztosan ott szeretne látni.

 

A meghívók kiküldése 

Körülbelül három héttel az esemény előtt érdemes kiküldened a meghívókat. Ha egy kicsit formálisabb a legénybúcsú, küldj minőségi meghívókat. Ha egy kicsit lazább lesz az esemény, a telefonhívás vagy egy e-mail is tökéletes. Érdemes a meghívásnak, olyan információkat tartalmaznia, mint a költségek, a találkozó helye és ideje.

 

Minden meghívottnak felelősnek kell lennie azért, hogy megfizesse a saját költségeit és a vőlegény költségeit elosztva. A meghívás tartalmazzon egy tiszteletre méltó kérést, hogy a megfelelő összeget fizesse be a meghívott.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket