A világ legnagyobb fenekű nője büszke méreteire

A világ legnagyobb fenekű nője büszke méreteire

Szerző: mprof - 2014.02.11.

A Guinness-rekordok könyvébe még nem került be Sarah Massey, de minden bizonnyal hamarosan helyet kap ott is, hatalmas méreteinek köszönhetően. A nő nem szégyelli, sőt inkább büszke méreteire, bár a mindennapokat nem teszi egyszerűvé a nagyjából 10 XL-es méretű testrész.

A Guinness-rekordok könyvébe még nem került be Sarah Massey, de minden bizonnyal hamarosan helyet kap ott is, hatalmas méreteinek köszönhetően. A nő nem szégyelli, sőt inkább büszke méreteire.

A leginkább fenékmániásoknak is meglepő lehet a hölgy látványa, nem semmi méretekkel rendelkezik ugyanis. Sarah Massey 33 éves, kétgyerekes chicagói asszony büszke adottságaira és nem szégyelli egyáltalán. A 213 centis popsi tulajdonosa gyerekkorát pokollá tette, felnőttként viszont rájött, előnye is származhat adottságából. Minden Sarah fogyókúrájával kezdődött, amikor a leadott kilóit fotókkal dokumentálta. A fényképeket egyik barátja ki is posztolta a Facebookra. Meglepő módon a fotókhoz rosszindulatú beszólások helyett bókok és like-ok érkeztek... „Annyi lájkot kaptam, hogy megkérdezték, nem akarok-e modellkedni. Na, azok a képek aztán vírusként terjedtek" – mesélte az asszony. A hatalmas tompornak persze még akad negatívuma, mint például a 10 XL-es nadrágméret. No és a mindennapi dolgok sem egyszerűek Sarahnak: percekig bajlódik, amíg képes becsatolni a biztonsági övet a kocsiban.

 

NÉZD MEG TE IS A NEM MINDENNAPI MÉRETEKET:

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket