Ezekben az iskolákban semmi hasznosat nem tanítanak

A világ legőrültebb magániskolái, amikbe még viccből sem jelentkeznél

Szerző: kvothe - 2017.01.18.

Te elküldenéd a gyermekedet egy olyan iskolába, ahol láthatatlanságot és repülést tanítanak a diákoknak? Ez csak egy a legszokatlanabb intézmények közül, amiket most felsorolunk!

Ezekben az iskolákban semmi hasznosat nem tanítanak

A szülők kötelességei számos felelősséggel járnak – miután az ember gyermeke a megfelelő korba ér, ideje elgondolkodni az oktatásáról. Más-más szempontok alapján szokás iskolát választani. Mennyire van közel? Esetleg gyerekként ők is oda jártak? Mennyire színvonalas az oktatás és milyen előnyöket jelenthet ez gyermekünk jövőjét illetően?

 

Most mutatok néhány iskolát, amikbe még akkor sem küldeném a fiamat vagy lányomat, ha fizetnének érte. Lehetnek akármilyen közel, sok értelmeset valószínűleg nem tanulnának az itt eltöltött éveik alatt.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:legfurabb-vallasok{/cikk}

 

Kezdjük!

 

A Delphian Iskola

A több mint 3 négyzetkilométer területen elfekvő iskolában szigorúan veszik a felsőoktatást és magas elvárásokra számíthatnak az itteni hallgatók. Ez eddig nem hangzik többnek egy elit iskolánál. Az egyetlen probléma, hogy szakok L. Ron Hubbard sci-fi író tanításai köré épülnek. Bizony, arról a bizonyos Hubbardról van szó, aki létrehozta a szcientológiát, mint vallási rendszert.

 

Az iskola ugyan tagadja, hogy bármi köze is lenne a szcientológiához, csak rá kell néznünk a programokra és máris látjuk, hogy valami nincs rendben. Az egyik óra során a tanulóknak tűrniük kell, ahogy a többiek szóban szidalmazzák őket. Egy másik foglalkozáson a fiatalok a szótárakat bújják, hogy gyakorlatilag mindent megtudjanak az „a/az/egy” esetleg a „ha” szavakról.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket