Megmutatjuk 2016 tíz legszebb hírességét!

A 10 legdögösebb nő 2016-ban – a világ jótékony angyalai

Szerző: kvothe - 2016.12.17.

Ezek a gyönyörű nők minden férfi megtestesült vágyai. A hölgyeknek egy kis inspiráció, a férfiaknak pedig néhány szépséges csajszi akikből – mint tudjuk – soha nem elég!

Megmutatjuk 2016 tíz legszebb hírességét!

Minden férfi álmodozott már egyszer egy híres bombázóról, aki mellett minden reggel szívesen ébredne. Sok nő pedig igazi példaképet és inspirációforrást lát ezekben a dívákban. Nem csoda tehát, hogy gyakran énekesnők és színésznők viszik a pálmát a legek csarnokában.

 

2016 is bővelkedett szívdöglesztő hölgyekben, és nem egyszerű dolog kiválasztani csupán tíz szépséget a sok száz híresség közül. Viszont még így is biztosak vagyunk benne, hogy mindkét nem képviselői egyet értenek majd ezzel a válogatással!

 

Eva Mendes

Eva Mendes az egzotikus szépség megtestesítője. Amerikai színésznő, modell, énekesnő és divattervezőként egy rendkívül sokoldalú személyiségről van szó. Még kissé elformálódott száját is büszkén viseli, és nagyon jól is teszi. Elmondása szerint egyáltalán nem tervezi átoperáltatni, hiszen ezzel csak veszítene egyedi szépségéből.

 

Charlize Theron

Az Oscar-Díjas színésznő, Charlize Theron nem csupán filmes munkásságáról híres. Gyakran szólal fel jótékonysági célok érdekében is. 2007-ben megalapította a Charlize Theron Afrikai Segítségnyújtó Projektet – célja, hogy az afrikai fiatalság hatékonyabban védekezhessen az AIDS ellen. Szépségével és tiszta szívével igazi angyal ez a nő!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket