A világ legszebb matektanára lenyűgözte az internetet!

Ő a világ legdögösebb matektanárnője!

Szerző: kvothe - 2016.12.01.

Tegye fel a kezét, aki szerelmes volt valamelyik tanárnőjébe a suliban! Örömmel jelentjük, hogy még mindig vannak bombázó tanárnénik, akikhez felnőtt fejjel is szívesen járnánk korrepetálásra!

A világ legszebb matektanára lenyűgözte az internetet!

Mindenkivel előfordult már, hogy iskolás éveiben bele volt zúgva egy kicsit valamelyik tanárnőjébe. Vagy csak valamelyik tanárnőbe a suliban. Igazán jó párosítás, amikor egy szép nő még okos is, és mindkét tulajdonságát szívesen meg is mutatja!

 

Valljuk be, ma már unalmasan sokat hallani az olyan nőkről, akik az „esze semmi, fogd meg jól” kategóriába tartoznak. Akik az ilyen panaszkodók táborába tartoznak, azok megnyugodhatnak – itt a bizonyíték, hogy léteznek gyönyörű, okos nők, szóval csak nyugi!

 

 

Oksana Neveselaya Fehéroroszországban él, Minszkben. Első ránézésre valószínűleg azt hinnénk, hogy egy szupermodellel van dolgunk, azonban a külső csal. A hölgy ugyanis matematika szakos tanár! A bombázó tanárnénire akkor figyelt fel az internet, amikor egyik tanítványa egy órán készült videót töltött fel.

 

A következő oldalon láthatjuk a képeket a csodaszép pedagógusról!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket