Elképesztő újdonság a DJI háza táján, amit neked is látnod kell!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: T.B.
címkék: Lenyűgöző technika

A legújabb DJI drónok mindenkit levesznek a lábukról! Megmutatjuk miért!

hirdetes
Elképesztő újdonságok a drón piacon, melyeket neked is látnod kell!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A tech piacon kifejezetten az okos mobilok piacán nagyon nehéz újat alkotni, még nehezebb izgalomba hozni a vásárlókat valamilyen elképesztő újdonsággal. A DJI-nak a drónpiacon sikerült, annak ellenére, hogy már itt is nagyon nehéz újat mondani azoknak, akik már évek óta repülnek. Az augusztusi nagy bejelentést még is sokan várták, és sikerült meglepni mindenkit 2 vadi új elképesztő funkciókkal rendelkező drónnal. Nézd meg Te is mit tudnak a legújabb drónok, nem fogsz, bennük csalódni azt garantálom!

A drónozás a 2010-es évek legújabb és lassan a legelterjedtebb modern kori hobbijává növi ki magát. Elképesztő népszerűségnek örvend napjainkban, és még csak nem is látszik a lassítás a közeljövőben. Hiába ellenezték a drónozást a kezdetekben olyan sokan, mégsem tudták megállítani a technikai fejlődés, és a folyamatos fejlesztések ezen fajtáját, és úgy látszik mindenkinek jobb így. A repülés egészen elképesztő világ, melyet, ha egyszer megtapasztalsz képtelen vagy elszalasztani az újabbnál újabb lehetőségeket, hogy újra szárnyalhass. Az elképesztő légi felvételekről, és fotókról nem is beszélve. Olyan csodálatos világot fedezhetünk fel a drónok által a magasban, amit előtt soha nem tudtunk, így már érthető is az a nagy rajongás, ami körülveszi ezt a hobbit. A drónpiacon még mindig elképesztő 80%-os részesedéssel vezető szerepet tölt be a DJI, amit a minőségi anyag felhasználással, és az elképesztő technikai adottságú drónjaikkal értek el, és úgy néz ki ezután sem sikerül majd egykönnyen a konkureciának megdönteni.

hirdetes

 


Augusztusi nagy újdonságok


Augusztusban egy kisebb késéssel, de megérkezett két újdonság is a DJI részéről, melyre már olyan sokan vártak. A DJI Mavic 2 Pro, és a DJI Mavic 2 Zoom, melyek úgy néz ki letarolják a drónpiacot. Olyan különleges funkciókkal rendelkeznek, melyeket egyik egyetlen drónnál sem láthattunk, és a repülési idejük is igazán lenyűgöző. Sok ilyen tech- es bejelentést láttam már, és éppen ezért, meg mert folyamatosan nyomon követem a drónvilágot nehéz lenyűgözni, de az esemény végéig nem tudtam felállni a gép elől, ugyanis nem csak a promóciós anyag sikerül kiválóra, de a két drón is. Ha felkeltette az érdeklődésedet a két drón részletesebb leírása, és ahonnan könnyedén megvásárolható megbízható helyről, akkor KATTINTS IDE!


Ha pedig szeretnél részletesebben olvasni a két drónnal kapcsolatos véleményemről, és a tapasztalatokról, akkor lapozz a következő oldalra, ahol részletesen leírjuk minden előnyét és hátrányát, ha van, ennek a két DJI drónnak. Emeled profi szintre a repülés élményét, és nézd meg jobban az elképesztő újításokat tartogató DJI drónokat.

 

Kihagyhatatlan újdonságokat találhatsz a legújabb két DJI drónban!

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

2019-02-03

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!


2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

2019-02-06 A NASA csillagászai felfedezték Isten lakhelyét

A Hubble űrteleszkóp lefényképezett egy hatalmas, azonosítatlan tárgyat, amely nyilvánvalóan mesterséges eredetű, és valósággal úszik az űrben. Az Isten lakhelyének nevezték el.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.