Elképesztő újdonság a DJI háza táján, amit neked is látnod kell!

A legújabb DJI drónok mindenkit levesznek a lábukról! Megmutatjuk miért!

Szerző: TB - 2018.09.30.

A tech piacon kifejezetten az okos mobilok piacán nagyon nehéz újat alkotni, még nehezebb izgalomba hozni a vásárlókat valamilyen elképesztő újdonsággal. A DJI-nak a drónpiacon sikerült, annak ellenére, hogy már itt is nagyon nehéz újat mondani azoknak, akik már évek óta repülnek. Az augusztusi nagy bejelentést még is sokan várták, és sikerült meglepni mindenkit 2 vadi új elképesztő funkciókkal rendelkező drónnal. Nézd meg Te is mit tudnak a legújabb drónok, nem fogsz, bennük csalódni azt garantálom!

Elképesztő újdonságok a drón piacon, melyeket neked is látnod kell!

A drónozás a 2010-es évek legújabb és lassan a legelterjedtebb modern kori hobbijává növi ki magát. Elképesztő népszerűségnek örvend napjainkban, és még csak nem is látszik a lassítás a közeljövőben. Hiába ellenezték a drónozást a kezdetekben olyan sokan, mégsem tudták megállítani a technikai fejlődés, és a folyamatos fejlesztések ezen fajtáját, és úgy látszik mindenkinek jobb így. A repülés egészen elképesztő világ, melyet, ha egyszer megtapasztalsz képtelen vagy elszalasztani az újabbnál újabb lehetőségeket, hogy újra szárnyalhass. Az elképesztő légi felvételekről, és fotókról nem is beszélve. Olyan csodálatos világot fedezhetünk fel a drónok által a magasban, amit előtt soha nem tudtunk, így már érthető is az a nagy rajongás, ami körülveszi ezt a hobbit. A drónpiacon még mindig elképesztő 80%-os részesedéssel vezető szerepet tölt be a DJI, amit a minőségi anyag felhasználással, és az elképesztő technikai adottságú drónjaikkal értek el, és úgy néz ki ezután sem sikerül majd egykönnyen a konkureciának megdönteni.

 


Augusztusi nagy újdonságok


Augusztusban egy kisebb késéssel, de megérkezett két újdonság is a DJI részéről, melyre már olyan sokan vártak. A DJI Mavic 2 Pro, és a DJI Mavic 2 Zoom, melyek úgy néz ki letarolják a drónpiacot. Olyan különleges funkciókkal rendelkeznek, melyeket egyik egyetlen drónnál sem láthattunk, és a repülési idejük is igazán lenyűgöző. Sok ilyen tech- es bejelentést láttam már, és éppen ezért, meg mert folyamatosan nyomon követem a drónvilágot nehéz lenyűgözni, de az esemény végéig nem tudtam felállni a gép elől, ugyanis nem csak a promóciós anyag sikerül kiválóra, de a két drón is. Ha felkeltette az érdeklődésedet a két drón részletesebb leírása, és ahonnan könnyedén megvásárolható megbízható helyről, akkor KATTINTS IDE!


Ha pedig szeretnél részletesebben olvasni a két drónnal kapcsolatos véleményemről, és a tapasztalatokról, akkor lapozz a következő oldalra, ahol részletesen leírjuk minden előnyét és hátrányát, ha van, ennek a két DJI drónnak. Emeled profi szintre a repülés élményét, és nézd meg jobban az elképesztő újításokat tartogató DJI drónokat.

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket