Egészen pontosan január 10-től látható a porondon a Nagycirkusz új műsora 2015. március 15-ig. MAGYAR CIRKUSZCSILLAGOK ígér kitű

 

A Donnert Csoport lovas akrobatikája is szerepel a kínálatban, amely műfajának a világ legjobbjaként emlegetett attrakciója. S ha valaki azt hinni, hogy a porond csak a nagy nemzedéknek ad lehetőséget, akkor igazán kellemes élménnyel távozhat az is, aki a jövőre is kíváncsi.

 

 

A sajtótájékoztatón tőlük kaptunk ízelítőt


Még artista iskolások, de amit a karikában művelnek a levegőben, az már a világ bármelyik porondján megállná a helyét. Két lány – Diamond Birds -, nem csupán szépek, hanem látványosan ügyesek is.
Szintén kellemes ajándék a nem régen alakult Chalimero csoport mind a négy fiatalja, akik már-már színházat varázsolnak előadásukba, hihetetlen ruganyosságról és akrobata tehetségről téve tanúbizonyságot.
Természetesen a most látható képek csak amolyan ízelítő, kedvcsináló jellegűek. Még januárban jön a teljes műsorról tudósítás és még több fotó!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket