Egészen pontosan január 10-től látható a porondon a Nagycirkusz új műsora 2015. március 15-ig. MAGYAR CIRKUSZCSILLAGOK ígér kitű

Új műsor a fővárosi Nagycirkuszban

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.09.

Egészen pontosan január 10-től látható a porondon a Nagycirkusz új műsora 2015. március 15-ig. MAGYAR CIRKUSZCSILLAGOK ígér kitűnő szórakozást. A legnagyobb legendák attrakcióin ámuldozhat a nagyérdemű.

Az új előadásban is olyan meghatározó művészek lépnek fel mint a mostanra már legendának számító Richter Flórián lovaival és elefántjaival, vagy akár a Rippel Fivérek, akik a nagyvilágban is kivívták maguknak az elismerést.

Ahogy az illik sajtótájékoztatón mutatták be a sajtónak a következő három hónap programját. Dr. Kriza Zsigmond a MACIVA ügyvezető igazgatója nem csak arról beszélt, hogy milyen érdekességeket láthatunk a műsorban, hanem büszkén jelenthette, hogy újra divat lett a cirkusz. A nézőszám az elmúlt évekhez képest majdnem megkétszereződött és rengeteg kísérő rendezvény emelte rangjához méltó helyre a cirkusz művészetet.

 

 

Az új előadásban is olyan meghatározó művészek lépnek fel mint a mostanra már legendának számító Richter Flórián lovaival és elefántjaival, vagy akár a Rippel Fivérek, akik a nagyvilágban is kivívták maguknak az elismerést és hosszú idő után térnek vissza a Fővárosi Nagycirkusz porondjára.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket