notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Egészen pontosan január 10-től látható a porondon a Nagycirkusz új műsora 2015. március 15-ig. MAGYAR CIRKUSZCSILLAGOK ígér kitűnő szórakozást. A legnagyobb legendák attrakcióin ámuldozhat a nagyérdemű.

hirdetes

Új műsor a fővárosi Nagycirkuszban

Kép és szöveg: Koncz Dezső
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Az új előadásban is olyan meghatározó művészek lépnek fel mint a mostanra már legendának számító Richter Flórián lovaival és elefántjaival, vagy akár a Rippel Fivérek, akik a nagyvilágban is kivívták maguknak az elismerést.

 

A Donnert Csoport lovas akrobatikája is szerepel a kínálatban, amely műfajának a világ legjobbjaként emlegetett attrakciója. S ha valaki azt hinni, hogy a porond csak a nagy nemzedéknek ad lehetőséget, akkor igazán kellemes élménnyel távozhat az is, aki a jövőre is kíváncsi.

 

 

A sajtótájékoztatón tőlük kaptunk ízelítőt


hirdetes
Még artista iskolások, de amit a karikában művelnek a levegőben, az már a világ bármelyik porondján megállná a helyét. Két lány – Diamond Birds -, nem csupán szépek, hanem látványosan ügyesek is.
Szintén kellemes ajándék a nem régen alakult Chalimero csoport mind a négy fiatalja, akik már-már színházat varázsolnak előadásukba, hihetetlen ruganyosságról és akrobata tehetségről téve tanúbizonyságot.
Természetesen a most látható képek csak amolyan ízelítő, kedvcsináló jellegűek. Még januárban jön a teljes műsorról tudósítás és még több fotó!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Motorzár

Keményen megdolgoztál azért, hogy motorod a tiéd legyen, úgyhogy védd megfelelően! Bármilyen... Tovább

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Tovább a lexikonra