A legszórakoztatóbb beszólások szülőktől és gyerekektől!

Az legviccesebb egymondatos történetek szülőktől és gyerekektől!

Szerző: kvothe - 2020.04.07.

Kevés viccesebb dolog van egy felnőtt-gyermek párbeszédnél, vagy a kreatív büntetéseknél, amit a szülők találnak ki a pillanat hevében. Ezekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót, és biztos lehetsz benne, hogy könnyesre neveted majd magad tőlük!

A legszórakoztatóbb beszólások szülőktől és gyerekektől!

A gyerekek a tökéletes poénforrások. Őszinték, szókimondóak és néhány jó humorérzékű szülővel párosítva minden kabarénál viccesebb eredményekre számíthatunk tőlük.

 

Biztosan minden családban váltak már szállóigévé a gyerekszájból kicsúszott örökzöldek. Én csak irigykedve olvasom az éles eszű és nevetségesen lényegre törő beszólásokat, amiket a fiatalok minden különösebb erőfeszítés nélkül találnak ki.

 

 

Persze a szülőket sem kell félteni. Ők azok, akik megosztják ezeket a nagyvilággal, és akik szintén csettintésre képesek legfrappánsabban reagálni a kínos helyzetekre.

 

Íme, az elmúlt idők legjobb szösszenetei!

 

A 14 éves lányom kinevetett, mert kora reggel munkába kellett mennem, miközben ő otthon maradt egy iskolaszüneti napon. Köszönet képpen mosolyogva megváltoztattam a Wi-FI jelszót.

 

 

A lányom: behatoltál a privát szférámba!

Én: Drágám, te a privát szférámból másztál ki még anno!

 

 

Az öt éves fiammal a csillagokat nézegettük egyik éjszaka.

Én: Válassz egy csillagot, és kívánj valamit!

Fiam: Melyik a Halálcsillag?

 

 

Én: Gyerünk, ki az ágyból

Négy éves gyermekem: NEM!

Én: Miért kell erről veszekednünk minden egyes reggel?

Ő: Mert soha nem tanulsz…

 

A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket