Állítólag létrehozták a világ legtökéletesebb nőjét

Állítólag létrehozták a világ legtökéletesebb nőjét

Szerző: szoroakos - 2014.03.16.

Ma már igazából a szemünknek se hihetünk, ha digitális tartalomról van szó. Valahol így is úgy is belepiszkálnak a képbe, videóba, csak hogy a kész termék (ha beszélhetünk ilyesmiről) megfeleljen a kor ideáljának, amit persze megint csak a retusálás határoz meg. Ördögi kör? Olyasmivel állunk szemben. A valódi nők eközben próbálnak megfelelni a „kor követelményeinek”, holott szerintem mindenki egyenlőnek és szépnek születik.

Állítólag létrehozták a világ legtökéletesebb nőjét

 

Elég a képmutató retusálásból

Biztosan te is láttál már egy rakás videót, ahol Photoshopon mutogatják meg nekünk az előtte-utána képeket. Még a modellek képeit is rengetegszer feljavítják. A lenti videóban állítólag a világ legtökéletesebb nőjét hozták létre. Ez feltétlenül igaz? Nem lehet, hogy sokaknak természetes formájában szebb a nő, mint a digitális műtétek után? Most eldöntheted te is. Nézd meg a videó, nem fogsz hinni a szemednek, hogy valójában milyen gyönyörű is volt a hölgy már a retusálás előtt!

 

Ha mégis beérnéd egy tökéletes és egyben egészséges pizzával, próbáld ki az ország egyik legeszségesebb, teljes kiőrlésű tésztájával készült pizzáját. Kattints ide és rendelj mennyei pizzát az Angel Pizzától!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket