Magyarország harca az EB szereplésért

 

Mint ismert, a válogatott Kis Grófo slágerét hallgatva ünnepelték a Feröer elleni sikert. A sláger refrénjét nem más, mint Jolly ihlette, s most egy új dallal jelentkezett, s bár a pótselejtező előtti időszakból származhat eredetileg a dal, mégis ez a szöveg lehet az új indulónk, amennyiben kijutunk a világversenyre.

 

 

Böde Dániel már ezelőtt kiérdemelte a mulatóskirály elismerését, és a válogatottbeli duplázása után kapott is egy dalt: A No roxa áj Te vagy itt a király! címmel. Böde hosszú procedúra után került be a válogatott keretébe, hiába ontotta a gólokat a Fradi színeiben, Bernd Storck szövetségi kapitány nem számolt vele. Dani Feröer ellen 1-0-ás, az ellenség futballkultúráját ismerve megalázó vereségtől mentette meg hazánkat. Kettő gólt is szerzett, miután csereként lépett pályára.

 

 

Aki a helyszínen szeretné végigizgulni a visszavágót, annak érdemes sietnie a jegyvásárlással. Hétfőn kezdték árusítani a belépőket és az mlsz-hu tájékoztatása szerint gyorsan fogynak, szerdára már csak kétezer jegy maradt. Hamarosan az idegenbeli találkozóra is megkezdődik a jegyek hazai árusítása. A norvégok szerint biztosan telt ház lesz Oslóban. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket