Ilyennek hallják a magyar nyelvet a külföldiek :)

Így hallják a magyar nyelvet a külföldiek

Szerző: vargazsanett - 2020.03.30.

Mindig is kíváncsi voltam, hogy hogyan hallhatja egy külföldi a magyar nyelvet. Ez a cseh komikus valóban tökéletesen adja elő, tényleg ilyen lehet hallgatni. Nevetés garantálva! :)

Ilyennek hallják a magyar nyelvet a külföldiek :)

Ha ma még nem nevettél, akkor feltétlen hallgasd meg ezt a paródiát, melyet az 1932-ben leforgatott csehszlovák Funebrák című film egyik, azóta is világhírű jelenetében előadott Vlasta Burian komikus. Úgy halandzsázik, artikulál, úgy ejti ki a hangokat, mintha magyarul beszélne, de közben csak utánozza a magyar hanglejtést. Egyben érdekes, de nagyon vicces is.

 

Vlasta Burian egy zseniális komikus, ez ebből a videóból is látszik. Bár nem színészként kezdte pályafutását, hanem focistaként, de elég gyorsan átment a színpadra a futball pálya helyett, hiszen zsigerből érezhető volt, hogy ő odatartozik. A második világháború alatt rengeteg filmben alakította a viccmester szerepét, ami tisztség egyáltalán nem állt tőle távol, hiszen a való életben is nagy mókamester volt. :) Nézd meg a következő oldalon egy videóban, hogy hogyan halandzsázik magyarul, nagyon élethűen adja elő, valóban így hallhatnak minket a külföldiek. :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket