Bemutatkozik nektek a Wall Stree farkasa film bombázó nője, a jövő üdvöskéje Margot Elise Robbie

Bemutatkozik nektek a Wall Street farkasa film bombázó nője, a jövő üdvöskéje Margot Elise Robbie

Szerző: Dobi - 2014.01.14.

Ha láttad a Wall Street Farkasát, nem felejted el azt a jelentet, amikor Margot magassarkús lábát Leonardo DiCaprio fejére teszi és észveszejtően vonaglik mini ruhájában…Minket nagyon megfogott ez a jelenet, úgy gondoltuk, bemutatjuk nektek képekben, videón, életrajzzal ezt a csodás bombázót! 
 
Bemutatkozik nektek a Wall Stree farkasa film bombázó nője, a jövő üdvöskéje Margot Elise Robbie
Nincs még 24 éves, a legszebb kor, amiben egy nő lehet, Margot Elise Robbie ugyanis  1990. július 2-án látta meg a napvilágot az ausztráliai Aranyparton. Bár nagyszülei egy farmon éltek, nem tehenészlánynak teremtette őt az Isten, kár lett volna, ha elveszik egy istállóban. 
 
Először különböző ausztrál sorozatokban vendégszerepelt: City Homicide, The Elephant Princess és a Review with Myles Barlow, majd 2008-ban megkapta első filmszerepét is a Vigilante akciófilmben. Alakításával teljesen lenyűgözte Aash Aaron rendezőt, és egy évvel később a következő filmjében, az I.C.U. thrillerben is Margoté lett a főszerep, melyet ráadásul úgy nyert el, hogy akkoriban még ügynöke sem volt. 
 
Nézd meg képgalériánkban az eszméletlen Margot!
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket