Marics Peti új szerelmes dala egykori szerelmének, Tóth Andinak szól

Marics Peti új szerelmes dala Tóth Andinak szól

Szerző: NA - 2024.01.27.

Néhány napja debütált a YouTube-on Marics Peti legújabb slágere, a "Szép sosolyú lány", mely gyorsan hódította meg a hallgatók szívét, és azonnal az online zenei listák élére került. A dalt Radics Gigi közreműködésével készítette a VALMAR csapata, és már most számos rajongója elismerően nyilatkozik róla. Azonban az érdekesség nem csak a dal magában rejlik, hanem a mögötte húzódó történetben is - ahogy az index.hu is megírta. tóth andi marics peti

Marics elárulta: szerelmes dala Tóth Andinak szólt

A legfrissebb információk szerint a dalt Marics Peti egykori barátnőjének, Tóth Andinak írta. Erről maga a fiatal énekes árult el részleteket egy TikTok videóinterjúban, melyen egy barátja, Miskovits Marci kérdéseire válaszolt.

"Azt kell tudni erről a számról, hogy 2022-ben írtam. Úgy voltam vele, hogy ha ezt valaha megcsinálom, akkor szólóban fogom, viszont útközben [változott a helyzet]," mondta Marics Peti a klipforgatáson. Amikor barátja rákérdezett, hogy kinek szól a dal, a fiatal énekes nevetve válaszolta:
"T... T... Hát igen, ja, akkor még Andival voltam együtt, és ez neki szólt. B_szódj meg amúgy, Miskovits!"

Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata viharos volt

A történetbe még egy extra réteget ad, hogy Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata a Sztárban Sztár tehetségkutató műsorban való részvételük előtt virágzott ki, majd a műsorban mind a ketten zsűritagok lettek. Azonban a szerelem nem tartott örökké, és a kapcsolatuk a Sztárban Sztár forgatásai alatt véget is ért. 

Hallgassátok meg itt a dalt, melynek klipjében még Stohl András is szerepel!
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket