Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvői fotó- Megérkezett az első fotó Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről- erre t

Megérkezett az első fotó Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjéről- erre te sem számítottál

Szerző: noemivida - 2021.09.27.

Nem túlzás azt állítani, hogy egy egész ország döbbent meg a hír hallatán: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea összeházasodik, majd egy egész ország követte nyomon a további történéseket, és várja botrányra éhesen a képeket, híreket, minden pletykát ezzel kapcsolatban. Nem kellett sokat várni, jó hír érkezett: megérkezett az első hivatalos kép a jeles eseményről.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvői fotó

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea összeházasodott

Elérkezett a nagy nap, amire mindenki várt, vagy nem várt, vagy ezért, vagy azért, de egy biztos, amiről mindenki tudott: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea összeházasod. Várkonyi Andrea magyar műsorvezető, riporter, Mészáros Lőrincet pedig talán senkinek nem kell bemutatnunk, és mivel nem szeretnénk politizálni, nem is fogunk. A műsorvezető magánélete pár szóban: 2006-ban megismerkedett Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában kislánya is született, Nóra, 2018-ig éltek élettársi kapcsolatban. 2020-tól Zsidró Tamás sztárfodrász párja volt, akivel 2020 áprilisában szakítottak. A több hónapja keringő pletykák után 2021 áprilisában hivatalosan is bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és Várkonyi Andrea egy párt alkot, azóta pedig a boldogító igent is kimondták, amiről hivatalos fotó is érkezett.

 

 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi esküvője

Az esküvő helyszíne az Alcsúti Arborétum volt, ahogyan számítani lehetett rá, elég nagy forgatag alakult ki, rengeteg sztárral, tűzijátékkal- egyáltalán nem aprózták el. Fellépett Radics Gigi és Göncz Gábor zenekara is. A pár a kép alatt kapott hideget és meleget is, de ez egyáltalán nem meglepő. Még csak 3 órája került ki a kép, de közel 10 ezer reakciót kapott, több ember szerint vicces, mint ahányak szerint szívmelengető.  Azért vannak pozitív kommentek is.

„Gratulàlok! Legalàbb te nem bohôckodtàl mint a Majka...meg tisztelted az embereket akik kivàncsiak voltak ràtok! Szép pàr voltatok! Akàrki akàr mit mond!”
„Kifejezetten bírom az egész történetet! Vagány és bátor dolog mindkét részről. További harmóniát, megbecsülést és szeretetet kívánok !”
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket