Ha mindre igennel válaszolsz, te megtaláltad az igazit!

3. Tanultok egymástól?

Nem szégyen, sőt nagyon szép dolog, ha az ember tanul a másiktól. Az igazi szerelmesek elfogadják, amit a másik mond és szívesen tanul is tőle.

 

4. Pénzügyi szempontból ugyanúgy gondolkodtok?

Nagyon fontos, hogy legalább hasonlóan gondolkodjatok a pénzről. Ha az egyikőtök csak szórja a pénzt, míg a másik szeretne gyűjtögetni, akkor biztosan elválik majd előbb-utóbb az utatok, hiszen nagyon nem egyirányba haladtok.

 

5. Hasonló életet képzeltek el együtt a jövőben?

Ha egyikőtök a városi nyüzsgésre vágyik, a másik pedig a vidéki csendre és nyugalomra, és összeköltöztök, akkor egyikőtök sosem lesz boldog, hiszen a kettőt nem lehet együtt megvalósítani. Ezért fontos, hogy hasonló jövőképetek legyen.

 

6. Elfogadod olyannak párod amilyen?

Ha már az elején vannak olyan dolgok, amiket szívesen megváltoztatnál párodban, akkor ezek a neked nem tetsző dolgok később előtérbe fognak kerülni, helyeződni, és élesebbek lesznek a kontrasztok az a férfi vagy nő között, akit te elképzeltél magadnak az életre, és aközt, aki most melletted van. Ebből pedig elégedetlenkedés és vita is lehet.

 

Lapozz egyet a további kérdésekhez, hogy megtudd te az igazival vagy-e együtt!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket