Megtudhatod mi kell az igazi férfinak!

Mi kell a férfinak?

Szerző: bohacs - 2016.09.12.

A nagy kérdés, amire sokan mind a mai napig keresik a választ, de nem találják: vajon mi kellhet a férfiaknak? A most következő cikkben erről lesz szó, a mindenkinek érdekes kérdést fogjuk boncolgatni, tarts velünk! 

Ilyenek az igazi férfiak!

 

Jesszusom de nagy fába vágom a fejszémet! Egyáltalán honnan tudnám én nő létemre, mi kell egy férfinak. Harminc éve, mióta tudatosabban kezdtem szemlélni a világot, figyelem az erősebbik nem képviselőit. Ezen érdeklődésem természetemből fakad, mivel nő vagyok. Az első igazi férfi egy nő életében ki is lehetne más, mint az édesapja. Csodálatos kapcsolat ez férfi és nő között, hiszen őszinte és mély szeretettel fordul egymás felé, apa és lánya. Ebből fakadhat az is, hogy minden jó apa lánya kapcsolatnak az lesz az eredménye, hogy szeretett apukánkat keressük a jövendőbeli hímben.

 

Persze tudatosan készül egy nő már gyerekkorától a párválasztásra. Ahogy nyílik a tudatunk, már az esküvőt tervezgetjük. Az álompasi legyen jóképű, kedves, érkezzen a fehér lovon és hordozzon a tenyerén, satöbbi. Ez a képzelt herceg elkísér az általános iskoláig, ahol megismered a hajhúzós, nyafogós, vonalzóval vívós énjüket is. Ebben a pillanatban eldöntjük, hogy kb. életünk hátralévő részében nem kívánunk párkapcsolatban létezni. Na, nem mintha Titeket olyan nagyon érdekelnénk. Jönnek a videojátékok, a képregények, a maszkos szuperhősök, akik mellet a királylányok már szóba sem jöhetnek. Így megy ez hosszú éveken keresztül, egészen a pubertásig. Itt aztán robban a hormon bomba és a kardozó fiúcskák hirtelen érdeklődést kezdenek mutatni, az eddig csak nyifi-nyafinak gondolt csajszik után.

 

Kezditek észrevenni, hogy mi is a világon vagyunk és a pókember helyett már a macskanő lesz fantáziálásotok középpontjában. Na persze bőr ruhában hosszú karmokkal, amikkel… Na, ezt inkább most nem írom le, még túl fiatalok vagytok hozzá! 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket