Talán az idei szezon legfontosabb mérkőzésére készültek a zöld-fehér lányok

 

S míg a dánok kapusa remekelt, a hazaiaknál nem volt értékelhető egyik kapus teljesítménye sem. Mégis kapaszkodott a Fradi, elsősorban Szucsánszki Zita küzdeni akarásával és szélsőink viszonylag eredményes játékéval. A zongoracipelés ezektől a játékosoktól azonban ezen a napon kevésnek látszott, pedig megcsillant a remény nem is egyszer.

 

 

Szünetig két gól hátrányra zárkóztak a lányok, s kézilabdában ez nem számít magabiztos vezetésnek. Volt döntetlen is az állás. Aztán folytatódott a daráló. Iszonyú keményen, inkább durván védekeztek a vendégek, s ekkor már a két bíró hölgy is kapott hideget-meleget egyaránt, mert a kiállítások rendre elmaradtak. Bezzeg, amikor őket vitte földre egy-egy védő érezhetően és szó szerint vehetően hisztiztek egy sort.

 

 

Akkor lehetett érezni először, hogy ez a hajó elúszik, amikor kettős emberelőnyből is a vendégek dobtak gólt. A végen a Fradi lélekben is feladta a mérkőzést és hét gólos hátrányból várhatja a visszavágót. Csodák persze vannak, de a realitás az, hogy jobb a Midtjylland, s otthonukban sem számíthatunk kíméletre.

 

 

Ez a hétvége a hazai kézilabdás lányoknak nem volt túl fényes, mert a BEK-ben a Győr is kellemetlen helyzetben várja a folytatást. Meglepetés a hat gólos hátrány, de az legalább idegenben jött.
Lehet, hogy a döntők magyar csapatok nélkül zajlanak majd???? Rémálom!!!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket