Talán az idei szezon legfontosabb mérkőzésére készültek a zöld-fehér lányok

Dán henger alatt szenvedett a Fradi

Szerző: bohacs - 2015.04.07.

Talán az idei szezon legfontosabb mérkőzésére készültek a zöld-fehér lányok. Felfokozott várakozást jelezte az is, hogy a didergős tavaszban már jóval a kezdés előtt tömött sorok igyekeztek az Elek Gyula aréna felé.

Az FC Midtjylland nem akármilyen gárda, ezt mindenki tudta, de a labda kerek, s úgy gondoltuk nincs verhetetlen ellenfél a hazai arénában

 

Az FC Midtjylland nem akármilyen gárda, ezt mindenki tudta, de a labda kerek, s úgy gondoltuk nincs verhetetlen ellenfél a hazai arénában. Teljes telt ház és ennek megfelelően frenetikus hangulat.

 

 

Jöttek szurkolói a vendégeknek is és meg kell hagyni két dobjukkal iszonyatos hangosak voltak. Énekelték a rigmusaikat, amikre azonnal volt válasz a túloldalról.

 

 

A két román bíró hölgy bemutatásakor még diszkrét taps illette őket. Az induláskor úgy tűnt, hogy Tomori-ék bent maradtak az öltözőben. Hihetetlen sebességgel és eredményes kezdtek a vendégek. Gondolkodásban, helyzetfelismerésben egyértelműen felülmúlták az első pillanatoktól vendéglátóikat.

 

 

Hamar időt kellett kérnie Elek Gábornak, főleg azért, hogy rendet tegyen a fejekben a megszeppenten játszó Fradiban. Szerencsére a hazai szurkolók lelkesedése egy pillanatra sem lankadt, igazi kupa hangulatot teremtve a népligetben.

 

 

Valahogy mégsem ment. Tomori és Pena teljesen formán kívül játszott. Lövéseik rendre elkerülték a kaput, vagy ha el is találták azt, a kiválóan védő hálóőr mindent fogott. Nem tudom előfordult-e valaha, hogy a nagy kedvenc Tomori Zsuzsi első gólját a huszonhetedik perc táján dobja, vagy hogy Pena három büntetőt nem értékesít, úgy, hogy abból kettő el sem találja a kaput.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket