Mit csinálnak a nők, amikor senki nem látja őket?

20 dolog, amit titokban minden nő csinál otthon

Szerző: kvothe - 2017.02.15.

Mit csinálnak a nők otthon, ha nem látja őket senki? Most betekintést nyerhetünk az ő titkos életükbe! 20 dolog, amit minden nő csinál otthon, de nem árulják el!

Mit csinálnak a nők, amikor senki nem látja őket?

A média és a közösségi oldalak miatt sokakban egy hamis kép alakul ki a nőkről. Az nem vitás, hogy igénylik a szeretetet, törődést, figyelmet, de ez nagyon sok férfira is vonatkozik, csak éppen ritkán említjük meg.

 

 

Valójában a nők sem azok a törékeny és gyenge virágszálak, mint akiknek a legtöbben hiszik őket. Elvárjuk tőlük hogy mindig minden tökéletes és rendezett legyen körülöttük, de nekik is ugyan úgy jól esik néha lazítani és nem az elvárásoknak megfelelni. Ez nem lustaság vagy igénytelenség – ők is emberek.

 

Lássuk, hogy miként engedik el magukat otthon, amikor senki sem zavarhatja őket!

 

Nemkívánatos szőrszálak kihúzogatása – ha nem jó helyen van egy fránya szőrszál, akkor azt bizony ki fogják húzni onnan, akármennyire fájdalmas is ez.

 

Kéz a nadrágban – a férfiakhoz hasonlóan ők is pihentetik néha a kezüket a nadrágjukban, csak úgy.

 

A körömfesték leszedegetése – amint megpillantják az első kis foltot a körmükön, onnantól már nincs megállás. Apránként leoperálják körmükről.

 

Megfigyelő szolgálat – leskelődés, hallgatózás. A kíváncsiság is egy hétköznapi emberi tulajdonság.

 

Csak nézelődés a közösségi oldalakon – bizony, nem csak a férfiak szokása a csajokat stírölni a Facebookon és az Instagrammon. Ha valamit nyilvánosságra hozol a neten, akkor elkerülhetetlen, hogy lássa valaki.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket