notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

8 tulajdonság, ami a nőknek fontos

hirdetes

8 dolog, amit minden nő elvár párjától!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Minden nőnek mást jelent az igazi, hiszen különböző tulajdonságok alapján válogatjuk meg életünk párját. Kutatások szerint azonban van 8 tulajdonság, amely minden nőnek egyaránt fontos, hogy meglegyen párjában!

8 tulajdonság, ami a nőknek fontos

Nagyon sok sztereotípia létezik azzal kapcsolatosan, hogy milyen is az igazi férfi. Minden nőnek mást jelent az igazi, hiszen nem bizonyos tulajdonságok alapján válogatjuk meg életünk párját. Kutatások szerint azonban van 8 tulajdonság, amely szinte minden nőnek egyaránt fontos, hogy meglegyen a párjában! Íme a 8 tulajdonság, amit minden nő elvár egy férfitól!

Erőteljes hang

Minél erősebb (de nem erélyes) egy férfi hangja, annál vonzóbb egy nő számára. Ha nőies, vékony hangja van, akkor félénknek, visszahúzódónak tűnhet, ez nem egy olyan személyre jellemző, aki védelmet tud nyújtani a nő számára.

Izmos test

A nők nagyon imádják az izmos férfitestet. Ha valaki ezzel próbál hódítani, szinte biztos, hogy nyert ügye van. Viszont nem kell az illető férfi egy megszállott testépítő legyen, mert ezzel már akár ellenszenvet is kiválthat.

hirdetes

Vezető hajlam

Egy férfi legyen határozott, legyenek tervei, és azokat valósítsa is meg nagyrészt. Gondoskodjon az otthon melegéről, és a családjáról. Tegyen meg mindent boldogságuk érdekében. Az sem baj, ha vezető pozíciót tölt be.

Bátorság

A nők azokat a férfiakat részesítik előnyben, akik védelmet nyújtanak a veszélyes helyzetekben. Azokat, akik nem menekülnek el, nem futamodnak meg a problémák elől. Nem szeretik az agresszív embereket.

hirdetes

Figyelmesen végighallgatnak

Kevés az a férfi, aki képes arra, hogy figyelmesen mindig meghallgassa a női problémákat, terveket, gondolatokat. A nők imádják azokat a férfiakat, akik figyelmesen meghallgatják őket, és választ is próbálnak keresni a problémáikra.

Őszinte

Ha egy férfi nem őszinte, akkor nagyon hamar el tudja játszani a nő bizalmát. Azonban az őszinte, és érzéseiről is őszintén valló férfiak minden női szívet hamar meg tudnak dobogtatni.

Szereti a gyerekeket

A nők elsőre elolvadnak azoktól a férfiaktól, akik oda vannak a gyerekekért. Ha látják, hogy kedves az illető férfi egy gyerekkel, jól eljátszik vele, és gondoskodik róla, akkor azt a következtetést vonják le, hogy jó apa lesz belőlük.

Jó humorérzék

Nagyon fontos, hogy egy férfinak jó legyen a humorérzéke, tudjon nevetni mások viccein, de önmagát se vegye túl komolyan mindig. Azonban ne essen át a ló túlsó oldalára, nem kell állandóan vicceket mesélnie.

Forrás: tudasfaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Nőnap

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917... Tovább

Libaételek

A libából készült ételek igazi ínyencségek és nagy odafigyelést igényel az... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Vadító csajok