Készülj fel te is összeköltözés előtt

Készülj fel ezekre a dolgokra, mielőtt összeköltözöl egy nővel!

Szerző: bohacs - 2015.11.25.

A most következő cikkben fel szeretnénk készíteni minden férfit, olyan dolgokat mondunk el, amikre nem is gondolnál. Pedig nem árt, hogyha eszedbe jutnak ezek a sorok, mielőtt összeköltözöl egy nővel!

Összeköltözés előtt ezekre a dolgokra gondolj!

 

Tudjuk, persze, nem csak a nőknek vannak olyan dolgaik, amiket fontos átvenni, de mivel a nevünk Férfibarlang és nem Nőibarlang, így természetes, hogy a nőket vesszük górcső alá, és a férfitársainkat készítjük fel az összeköltözés fontosabb dolgaira. Sokan nem gondolják ezeket a dolgokat előre, de sok férfival beszéltünk már, mindenki egyetértett ezekben az esetekben. Azt még elmondom az elején, hogy kedves hölgyek, mi szeretünk, imádunk titeket, úgy, ahogy vagytok, ezekkel a dolgokkal együtt, a célunk a szórakoztatás, nem pedig a hibáitokra való felhívás, hiszen ezek nem hibák, így vagytok azok a tündérien aranyos nők, akik vagytok. Szóval ne sértődjetek meg, és ne változzatok meg, olvassátok el ti is a sorokat és mosolyogjatok egy jót!

 

Amikor még egyedül éltél, akkor nem volt gond a hajjal, ugye neked nincsen hosszú hajad, és nem is hullik. A nők viszont mások, ezt jó, ha tudod. Nekik hosszú hajuk van és akármennyire is tetszik ez nekünk, van egy kis hátulütője: előbb-utóbb mindenhol az ő hajával fogsz találkozni a fürdőben, az ágyban, a ruhádon, mindenhol.

 

A cipőkről is ejteni kell pár szót. Az köztudott, hogy a nők 90 százaléka nem cipőmániás, legalábbis az ő bevallásuk szerint. Na már most, én találkoztam sok olyan nővel, aki azt vallotta magáról, hogy neki nincs sok cipője, ő bizony nem cipőmániás, a lakására érve viszont legalább 12 pár cipőn kellett keresztül verekednem magam. Gondolj bele, hány pár van annál a nőnél, aki cipőmániás?!

 

Oda kell figyelned a bevásárlásnál is nagyon, főleg, hogyha nem megy veled és téged küld el. A legnagyobb hiba ebben az esetben az, hogy nem együtt írjátok fel a dolgokat, hanem ő megírja a listát, te pedig mész a boltba. Ami neki egyértelmű, az neked nem lesz az. Felteszem a kérdést, válaszolj gondolkodás nélkül: melyik tisztasági betétet kell venned?

 

Tovább is van, a következő oldalon folytatom!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket