Nem fogod elhinni ezeket a tényeket a külföldi nyilvános WC-kről

Őrületes tények különböző országok illemhelyeiről

Szerző: kvothe - 2017.03.14.

Nem is gondolná az ember, hogy ha külföldre megy, éppen a toaletten érheti meglepetés – ezek a különös tények a külföldi illemhelyekről egyszerűen hajmeresztőek!

Nem fogod elhinni ezeket a tényeket a külföldi nyilvános WC-kről

Mielőtt utazásra szánnánk el magunkat, érdemes megismerkedni egy kicsit a kérdéses országok szokásaival – milyen pénznemet használnak? Mik az átlagos nyitvatartási órák az üzletekben? Milyen konnektortípusra számítsunk, ha fel akarjuk tölteni készülékeinket? A közlekedési szokásokról és hétköznapi illemszabályokról nem is beszélve.

 

Gondoltad volna viszont, hogy nem minden helyen ugyan olyanok a mosdók, egész pontosan a WC-k? Sok országban a mai napig luxusnak számítanak a nálunk minden háztartásban megtalálható, öblíthető verziók, már ha az adott ország egyáltalán rendelkezik velük.

 

A nem létező illemhelységektől a fizetős nyilvános trónokig, most felsorolunk néhány hajmeresztő tényt a különböző országok illemhelyeiről!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket