OnlyFans modell lett ez a 4 gyermekes anyuka, aki ráadásul még hithű keresztény is és régen tanár volt!

Ez a négy gyermekes anyuka ott hagyta a tanári állását és most pénzért mutogatja magát

Szerző: Novák Anna - 2023.04.29.

A 36 éves Courtney Tillia, hithű keresztény, négy gyermekes nő ott hagyta a tanári állását és mostmár a testéből él meg: OnlyFans modellnek állt, ahol ráadásul sokkal jobban keres, mint anno tanárként.

Mi az az OnlyFans?


Az OnlyFans egy online platform, amely lehetővé teszi a tartalomgyártók számára, hogy fizetős tartalmakat kínáljanak előfizetőiknek. A platformot általában szexuális tartalmakhoz használják, például a felnőtt filmiparban dolgozó színészek és modellerek által készített tartalmakhoz. Az OnlyFans-en az előfizetők havidíjat fizetnek a tartalom megtekintéséért, és a tartalomgyártók pénzt kereshetnek a rajongóikkal való interakcióikért és a tartalmak eladásából származó jövedelmükért. Az OnlyFans a felnőtt tartalom mellett más tartalmakat is támogat, mint például az oktatás, a fitnesz, a szórakozás és a gasztronómia.

Courtney nem tudott megélni a tanári szakmából

Courtney autista gyermekeket tanított, ám sehogy sem jött ki jól a tanári fizetéséből, így úgy gondolta OnlyFans modellnek áll, és regisztrált a platforma, ahol azóta 18 ezer követője van, egy hónapban pedig 20 és 100 ezer dollár (6,8 és 38 millió forint) között keres. 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket