Orvosi tévhitek a női testről!

A 10 legőrültebb dolog, amit valaha elhittek a női testről!

Szerző: kvothe - 2017.02.11.

Ennyire nevetséges kitalációkat még biztosan nem hallottál a női testről!

Orvosi tévhitek a női testről!

Az orvostudomány mára már ezerszer több kérdésre tudja a választ, mint évszázadokkal ezelőtt. Egyre több olyan részét ismerjük meg az emberi testnek, amiket régen meg sem próbáltak megérteni az orvosok és szakértők. Ilyenkor olyan spekulációk láttak napvilágot, amik a mai általános tudást birtoklók szemében morbid vicceknek tűnnek csupán.

 

Ezeknek a feltételezéseknek első sorban a nők estek áldozatául. Tény, hogy a tudomány régebben még gyerekcipőben járt a mai helyzethez képest, de egyszerűen döbbenet, hogy miket kitaláltak a hölgyek testéről!

 

Visszatekintve az akkoriban szinte szentírásként kezelt elméletekre, az ember képtelen visszatartani a nevetést. Előre szólok, hogy lesz néhány igen abszurd is a felsoroltak között, de mindenképpen megéri végigolvasni őket! Éljenek a nők és a (egyáltalán nem ilyen ijesztő) gyönyörű női testek!

 

A csúnyaszülés veszélye

Évszázadokkal ezelőtt általánosan elfogadott tényként kezelték, hogy ha egy várandós nő csúnya dolgokat néz, akkor ennek egy hasonlóan csúnya újszülött lesz az eredménye. Ugyan így, a szép dolgok bámulása egy szép gyermekhez vezetett. Természetesen ekkoriban a kromoszóma szó még csak mesékben sem létezett, de nem lehetett kellemes, hogy a szegény nők menekültek minden elől, amit nem találtak elég szépnek!

 

Az olvasástól a nők terméketlenné válhatnak

A nőkre elég intenzíven ráerőltették az olvasástól való félelmet is. Edward Hammond Clarke, a Harvard egyik professzora szerint a nők számára az oktatás túl nagy kihívást jelentett, nem úgy persze, mint a férfiaknak. Megállapította továbbá, hogy napi több mint négy óra olvasás teljesen terméketlenné teheti a nőket.

 

A következő oldaltól csak abszurdabbá válik a történet! Én szóltam!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket