notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Orvosi tévhitek a női testről!

hirdetes

A 10 legőrültebb dolog, amit valaha elhittek a női testről!

emszi
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Ennyire nevetséges kitalációkat még biztosan nem hallottál a női testről!

Orvosi tévhitek a női testről!

Az orvostudomány mára már ezerszer több kérdésre tudja a választ, mint évszázadokkal ezelőtt. Egyre több olyan részét ismerjük meg az emberi testnek, amiket régen meg sem próbáltak megérteni az orvosok és szakértők. Ilyenkor olyan spekulációk láttak napvilágot, amik a mai általános tudást birtoklók szemében morbid vicceknek tűnnek csupán.

Ezeknek a feltételezéseknek első sorban a nők estek áldozatául. Tény, hogy a tudomány régebben még gyerekcipőben járt a mai helyzethez képest, de egyszerűen döbbenet, hogy miket kitaláltak a hölgyek testéről!

Visszatekintve az akkoriban szinte szentírásként kezelt elméletekre, az ember képtelen visszatartani a nevetést. Előre szólok, hogy lesz néhány igen abszurd is a felsoroltak között, de mindenképpen megéri végigolvasni őket! Éljenek a nők és a (egyáltalán nem ilyen ijesztő) gyönyörű női testek!

hirdetes

A csúnyaszülés veszélye

hirdetes

Évszázadokkal ezelőtt általánosan elfogadott tényként kezelték, hogy ha egy várandós nő csúnya dolgokat néz, akkor ennek egy hasonlóan csúnya újszülött lesz az eredménye. Ugyan így, a szép dolgok bámulása egy szép gyermekhez vezetett. Természetesen ekkoriban a kromoszóma szó még csak mesékben sem létezett, de nem lehetett kellemes, hogy a szegény nők menekültek minden elől, amit nem találtak elég szépnek!

Az olvasástól a nők terméketlenné válhatnak

A nőkre elég intenzíven ráerőltették az olvasástól való félelmet is. Edward Hammond Clarke, a Harvard egyik professzora szerint a nők számára az oktatás túl nagy kihívást jelentett, nem úgy persze, mint a férfiaknak. Megállapította továbbá, hogy napi több mint négy óra olvasás teljesen terméketlenné teheti a nőket.

A következő oldaltól csak abszurdabbá válik a történet! Én szóltam!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Eladó lakás Balaton - a tökéletes befektetés

A Balaton szépsége még azokat is képes mindennap lenyűgözni, akik már évek óta minden... Tovább

Tovább a lexikonra
Egészség Érdekesség Nők Történelem