10 jel, amiből tudni lehet, hogy a férfi szerelmes beléd

10 dolog, amiből biztos lehetsz benne, hogy párod szerelmes beléd!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.27.

A férfiak nem mutatják ki annyira érzéseiket, mint a nők, hiszen szeretik, ha ők az erősebbek mind mentálisan és fizikailag is. Viszont, ha ezt a 10 jelet tapasztalod rajta, biztos lehetsz benne, hogy fülig szerelmes lett beléd!

10 jel, amiből tudni lehet, hogy a férfi szerelmes beléd

A férfiak szeretik, ha fizikailag és mentálisan is ők az „erősebbek”, éppen ezért elég keveset beszélnek érzelmeikről és sokkal kevésbé mutatják meg sérülékenyebb oldalukat. Ez alól egyetlen kivétel van, amikor szerelembe esnek, ugyanis ekkor kicsit előtérbe kerül az érzelmes oldaluk. 


Felkészülni… Vigyázz… Kész… Itt van 10 jel, amit, ha tapasztalsz, akkor biztos, hogy a szőke herceged igazán szerelmes beléd!


1. Egy percet se bír ki nélküled


Folyton azon van, hogy minden időtöket együtt tölthessétek, búcsúzáskor már izgatottan várja a következő alkalmat, amikor újra láthat. Csak veled érzi igazán felhőtlenül magát! Igazi jin és jang vagytok. 


 
2. Nincsen szó külön a Te és az Ő jövőjéről, közös jövőben gondolkodik


Ettől persze nem kell megijedni, nem tűnik el a privát szférátok, egyszerűen csak tudatja , hogy veled az oldalán szeretne tovább haladni, és nem kíván változtatni azon, hogy egymás életének részei vagytok. 


3. Te vagy neki a legfontosabb


Mindig megtalálja a módját, hogy jusson rád is ideje, legyen szó bármiről is. 


4. Osztozik a fájdalmadban


Tudja, hogyan vidítson fel. Még akkor is, ha valami „lányos apróság” miatt vagy éppen szomorú, meghallgat és komolyan veszi a problémádat, illetve azt, hogy együtt megoldást találjatok.  
 
 
5. A kommunikáció!


Keresi a társaságod, apró üzenetekkel bombáz a nap bármely szakaszában, csak hogy tudassa veled, hogy hiányzol neki/gondol rád és, hogy megtudja, minden rendben van e veled.


6. Odaadó


Szívesen segít neked bármiben és nem vár cserébe semmit. Önzetlenül tesz meg bármit neked/érted, anélkül, hogy később a szemedre hányná. 


7. Büszke rád


Osztozik a sikereid örömében, elismeri, amiben jó vagy és csodálja is a tehetséged. Nem féltékenykedik, ha valamiben jobban teljesítesz, épp ellenkezőleg, annál büszkébb rád. Imád veled dicsekedni!

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi szerelmes jelet is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket