Ezt érdemlik a pénzéhes, aranyásó nők!

Kegyetlenül rászedték a pénzéhes lányokat – öröm nézni, ahogy otthagyják őket!

Szerző: kvothe - 2017.03.08.

Te hallottál már az aranyásó lányokról? Most megmutatjuk, hogyan szúrtak ki velük!

Ezt érdemlik a pénzéhes, aranyásó nők!

Sokszor hallhatjuk, hogy a nőknek kizárólag a pénz számít, és mindig ahhoz a férfihez vonzódnak leginkább, akinek vastagabb a pénztárcája. Természetesen nem szabad általánosítani, hiszen nem minden nőre igaz ez – mégis kell hogy legyen valami valóságalapja egy ilyen állításnak, ugye?

 

Sajnos igen: léteznek az úgynevezett „aranyásók” – ezek a nők tipikusan ebbe a pénzéhes kategóriába tartoznak, és aktuális partnerük bankszámláján kívül semmi sem érdekli őket. Hogy mennyire súlyos is ez a jelenség? Nos…

 

 

Ezek az aranyásó lányok tipikus játszák az elérhetetlen, nagyképű nőt, aki csak a hozzá „méltó” férfiakkal hajlandó szóba állni. De mi van akkor, ha egy ilyen látszólag dúsgazdag srácról kiderül, hogy valójában teljesen hétköznapi munkája és fizetése van? Valahogy a varázs azonnal megszűnik. Érdekes, nem igaz?

 

Találtam egy videót, amiben pont az ilyen gátlástalan nőket céloznak meg egy kis tréfával. Az eredmények egyszerre szórakoztatóak és elszomorítóak is!

 

Lássuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket