Részegen átúszott egy szomszédos országba, mert bizonyítani akart

Amit ez a férfi 8 sör után tett, olyat még nem látott a világ!

Szerző: kvothe - 2017.03.20.

Az alkohol az emberekből a legkülönfélébb és legszokatlanabb viselkedéseket válthatja ki – de vannak olyan extrém esetek, amik évekig az emberek emlékeiben maradnak majd.

Részegen átúszott egy szomszédos országba, mert bizonyítani akart

Az alkohol érdekes dolgokat hoz ki az emberből. Olyan oldalát mutathatja ilyenkor az ember, amiről talán még ő maga sem tudott. A nagyszájú emberek végig zokoghatnak egy átiszogatott éjszakát, a visszahúzódobbak meghódítják a táncparkettet, valószínűleg nem kell bemutatni ezeket az eseteket.

 

Egy meleg nyári nap a víz közelében egy hideg sör után jó megmártózni egy hűsítő tóban vagy medencében. Van azonban, aki ezt egy kicsivel tovább vitte.

 

 

Hősünk neve John Morillo. A 47 éves férfi már a nyolcadik sörén is túl volt, amikor úgy érezte, bizonyítania kell. Elmondása szerint nagymamája egyszer átúszott a kanadai Amherstburg-ből a Boblo-szigetre az Egyesült Államokban. Ha a nagyinak valaha ment, akkor ő miért ne lenne képes átúszni egy másik országba, nem igaz?

 

A mutatványról és a következményről a következő oldalon olvashatunk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket