notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Részegen átúszott egy szomszédos országba, mert bizonyítani akart

Amit ez a férfi 8 sör után tett, olyat még nem látott a világ!

MC
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Részegen átúszott egy szomszédos országba, mert bizonyítani akart

A Detroit-folyó két parja

Detroit (USA) és Windsor (Kanada) igazán közel vannak egymáshoz, csupán a Detroit-folyó választja el a két országot a határ ezen részén. John Windsorban vetette magát a folyóba, és három kilométerrel odébb, Detroit Reneszánsz Központjában kötött ki.

 

Elégedetten vette tudomásul, hogy elérte célját, ezért úgy döntött, visszaúszik otthonába. Ekkor lett figyelmes a ’’felhajtásra’’. John nem tudta, hogy az egyik szomszédja értesítette a rendőrséget, miután fél óra úszás után elveszítette őt a szeme elől.

 

A visszaúton egyre inkább gyanússá vált neki a helyzet. Ez nem meglepő, ugyanis a rendőrség, illetve mind az Egyesült Államok és Kanada partiőrsége is kutatni kezdett utána. Több motorcsónakkal és egy helikopterrel is keresték őt. Az USA partiőrsége hajnali 1 órakor talált a férfira, amint az a Detroit-folyó kanadai oldalán lebegett a víz felszínén. Ez két órával a vízbeugrása után volt.

 

 

Másnap, amikor kiengedték a börtönből, a férfi bocsánatot kért a hősködésért. Egy interjúban elmondta, hogy hatalmas hülyeséget csinált, és hogy senkinek nem javasolja, hogy hasonlót tegyen. Bírsága 5.000 dollártól 25.000 dollárig (1.5 – 7 millió Ft.) is terjedhet.

hirdetes

 

„Ha írnak rólam az újságban, legalább szeretném, ha megemlítenék, hogy sikerült, még ha bajba is kerültem miatta. Bírságot kell majd fizetnem, igen… De nem akarom hogy úgy állítsák be, hogy nem voltam képes rá, mert akkor a haverok jól kiröhögnének, hiszen az egész erről szólt, hogy bizonyítsak nekik.”

 

Vigyázzunk tehát az alkohollal! Oszd meg ismerőseiddel, mert ilyenről még sosem hallottak!

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Újság

Az újság első sorban egy kézzel fogható, papírból készülő médium, amely segítségével... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor