Schobert Lara szerelmes: ezt a férfit szereti Schobert Lara, ráadásul 10 évvel idősebb nála!

Ez a férfi Schobert Lara új párja - 10 évvel idősebb a lánynál!

Szerző: NA - 2023.06.07.

Pár napja Schobert Lara kapcsán arról cikkeztünk, hogy imád szingli lenni és nem akar már újra kapcsolatfüggő lenni mint régen. A szerelem azonban váratlanul érkezik az emberek életébe, így történt ez most is. Lara nála 10 évvel idősebb férfit szeret, az internet népét pedig megosztja a hír.

Schobert Lara új barátja

Manapság a Reddit felhasználói hamarabb tudnak meg mindent hír, pletykát mind bármely bulvár magazin. Szinte oknyomozói képeségekkel jönnek rá influencerek, celebek féltett titkaira. Schobert Lara új barátja is így "bukott le". Egy Reddit felhasználó ügyesen észrevette, hogy Lara és a párja ugyanarról a helyről posztoltak Instagramra, méghozzá Bécsből, amit ITT tudtok megnézni.

Schobert Lara párja egy nála 10 évvel idősebb focista

A Reddit felhasználók nyomozása alapján, Lara párja Szekszárdi Tamás, a Kazincbarcikai SC 29 éves futballistája. A legtöbb kommentelő kiakadt a hatalmas korkülönbségen, de jöttek negatív hozzászólások más dolgokkal kapcsolatban is.
 
"Vicces,hogy mindenki a korkülönbségen van kiakadva. Az nem gáz, hogy ennyire fiatalon megannyi hapsi használta már?"

"Egy hosszú és tartós kapcsolat kezdétenek lehetünk szemtanúi. Ez varázslatos. Ja nem."

"Lassan elkezdem sajnálni őt, de tényleg. Kár, hogy nincsenek normális szülei akik szólnának neki, hogy az nem normáli, ha 2 havonta új pasija van és kapcsolatfüggő."
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket