Sebestyén Balázs 150 milliós osztalékot vett ki a cégéből

A nevetés a legjobb befektetés? 150 milliós osztalékot vett ki Sebestyén Balázs a cégéből

Szerző: NA - 2024.05.31.

Sebestyén Balázs, Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb rádiós műsorvezetője, nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem az üzleti életben is rendkívüli sikereket ér el. Az Opten adatai szerint Balázsnak két cége van: a Dharmacsakra Kft. és a Phova Kft. Közülük azonban csak az utóbbi mutatott aktivitást az elmúlt évben, és elképesztő eredményeket produkált. Sebestyén Balázs 150 milliós osztalékot vett ki a cégéből

Sebestyén Balázs cége kifejezetten nyereséges

A Phova Kft. az elmúlt években stabilan növekedett, és bár a tavalyi évben némileg csökkent az árbevétele a 2022-es félmilliárd forinthoz képest, még mindig figyelemre méltó eredményeket mutatott. A cég 2023-ban 460 millió forintos árbevételt ért el, ami ugyan kevesebb a korábbi évinél, de még mindig imponáló. Az adózott eredmény is csökkent valamelyest: a két évvel ezelőtti 176 millió forint helyett tavaly 150 millió forintos nyereséggel zártak.

Sebestyén Balázs osztaléka

Sebestyén Balázs, aki a cég alapítója és fő tulajdonosa, a tavalyi évhez hasonlóan idén is szinte az egész nyereséget osztalékként vette ki. Az alapítói határozat értelmében 147 millió forintos osztalékot fizetett ki magának. Ez az összeg még a magyar hírességek körében is kiemelkedően magas, és jól mutatja, hogy Balázs nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem az üzleti életben is rendkívül sikeres.

Sebestyén Balázs üzleti érzéke

Sokan találgatják, mi lehet Sebestyén Balázs üzleti sikerének titka. Az biztos, hogy kitartása, kreativitása és üzleti érzéke nagy szerepet játszanak benne. Balázs nemcsak a mikrofon mögött, hanem az üzleti tárgyalóasztaloknál is otthonosan mozog. Ez a kettősség teszi őt különlegessé a magyar hírességek között.

Sebestyén Balázs tervei

Bár Sebestyén Balázs a pénzügyi sikerek mellett újabb terveket is szövöget, egyelőre nem árult el konkrétumokat. Követői és rajongói azonban izgatottan várják, hogy milyen új projektekkel áll elő a jövőben. Legyen szó új rádióműsorokról, televíziós szereplésekről vagy üzleti vállalkozásokról, egy biztos: Balázs mindig képes meglepni és inspirálni a közönséget.

A Phova Kft. eredményei és Sebestyén Balázs üzleti sikerei azt mutatják, hogy a cég jól működik és stabil alapokon áll. Balázs elkötelezett abban, hogy továbbra is fejlessze vállalkozását, és újabb lehetőségeket találjon a növekedésre. Ez a hozzáállás biztosítja, hogy a Phova Kft. a jövőben is sikeres legyen, és továbbra is jelentős szereplő maradjon a rádióműsor-szolgáltatás piacán.

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket