Sebestyén Viki bikiniben pózol az Instagramon

Sebestyén Balázs felesége villantós képet osztott meg

Szerző: NA - 2024.04.17.

Sebestyén Balázs felesége, Sebestyén Viki nemrégiben egy igencsak pikáns fotót posztolt a közösségi oldalára, amivel rengeteg rajongója szeme előtt villantott. A gyönyörű nő egy virágos bikiniben pózol a Balatonon, mosolyogva a kamerába. A fotó hamarosan elterjedt a neten, és rengetegen reagáltak rá. Sebestyén Viki bikiniben pózol az Instagramon

Sebestyén Viki csodásan néz ki

A kommentelők többsége dicsérte Viki alakját és szépségét, de akadtak olyanok is, akik kritizálták a fotót. Voltak, akik szerint túl merész a póz, mások pedig azt kifogásolták, hogy nem illik egy édesanyához ilyen képeket posztolni.

Sebestyén Viki nem reagált a kritikákra, de a fotó továbbra is rengeteg lájkot kapott. Viki nem először oszt meg szexi képeket magáról, és valószínűleg nem is ez lesz az utolsó. A modell büszke a testére, és nem fél megmutatni a világnak.
Sebestyén Balázs és Viki 2013-ban házasodtak össze, és két közös gyermekük van. A pár boldogan él, de csak ritkán osztanak meg közös fotókat a családjukról a közösségi oldalaikon.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket