Sebestyén Balázs izmos lett

Sebestyén Balázs rendesen kigyúrta magát

Szerző: NA - 2024.02.29.

A Rádió 1 reggeli műsorának frissített koncepciója mellett Sebestyén Balázs látványos külső átalakulása is a reflektorfénybe került. Holdampf Linda stylist elárulta, hogy Balázs komoly edzésbe fektetett energiát az elmúlt hónapokban, aminek eredménye egy irigylésre méltó fizikai forma lett. Sebestyén Balázs izmos lett

Sebestyén Balázs sokat változott

A Rádió 1 reggeli műsorának hivatalos fotózásán Holdampf Linda stylist, a divat világában otthonosan mozgó szakember volt a vendég az RTL napindító műsorában. Az esemény során nem csupán az idei év legfrissebb divattrendjeiről esett szó Nádai Anikó és Peller Mariann társaságában, hanem a Rádió 1 reggeli műsorának megújult koncepciójáról is beszámolt.

Holdampf Linda a titokzatos koncepciót illetően nem részletezte a részleteket, azonban megosztott egy érdekességet Sebestyén Balázzsal kapcsolatban. A stylist elárulta, hogy a Rádió 1 műsorvezetője, Sebestyén Balázs, látványos változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Balázs komoly edzéseken vett részt, és ezt a fáradtságát és elhivatottságát egy látványos külső formájában mutatta meg.

Sebestyén Balázs kitartott tervei mellett és folyamatosan jár edzeni

A Rádió 1 műsorvezetője már hónapokkal ezelőtt bejelentette hallgatóinak, hogy elkezdett rendszeresen edzőterembe járni. Akkoriban sem Rákóczi Feri, sem az azóta már "nyugdíjba vonult" Vadon Jani nem hitték el, hogy Balázs kitart majd az edzések mellett. Azonban Sebestyén Balázs mostanra bebizonyította, hogy a céljaiért való elszántsága és kemény munkája eredményeket hozott.

Ugyan kép még nincs a „bizonyítékról”, de Balázs rendszeresen kirakja Instagram történetekbe, ahogy éppen keményen edz a teremben, szóval akár egy motiváció is lehet azoknak, akik a nyárra ki akarják gyúrni magukat!

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket