Az új Sony Xperia telefonért 1800 dollárt kérnek

Félmillió forintos mobil! - Az új Sony Xperia okostelefon 1800 dollárért kapható

Szerző: Szaka Ádám - 2021.10.26.

Ismét egy új Xperia modell kerül ki a piacra a Sony gyártásában. Az 1800 dolláros telefon órisái teljesítőképességre képes, azonban megint csak egy adott használati célra fókuszál, ennek megfelelő a kialakítása és a felszereltsége is. 

A Sony Xperia új modellje elképesztő képeket készít

Kiknek válhat be az új Sony okostelefon?

A Sony mobiltelefonokkal foglalkozó részlegén nagy volt a csend idén, habár ígértet tettek róla korábban, hogy nagy bejelentéssel fognak előállni. Legújabb termékük célzottan egy bizonyos rétegnek készült, ezek az emberek pedig a profi szinten tevékenykedő videósok, valamint fotósok lettek. Az Xperia Pro-I olyan okostelefon, amely 1 hüvelykes hátulsó kameráját az RX100 VII point-and-shoot kamerából használta fel a mérnöki tervezés. 

Az Xperia Pro-I felszereltsége 

Hatalmas nagynak nevezhető a pixelmérete, ami 2.4µm-es, a szenzora 12 MP-es. Meglehetősen sok fényt lesz képes beengedni. Támogatottsága alá esik a fáziskülönbségen alapuló autófókusz, a rekesznyílása lehet f/2.0 vagy f/4.0, ezt a használója beállíthatja a készüléken. Képes 4K-s videók készítésére, optikai képstabilizációs kamerája Zeiss lencsét használ, ezzel 12 bites színmélységű RAW képeket lehet fotózni. A telefon többek között mélységérzékelő segédszenzorral van ellátva, fő kamerájához társulnak még a 124°-os széles látószögű szenzorok, amelyek 50 mm-esek és 12 MP-esek. 12 GM memóriája, 512 GB bővíthető háttere, 120 Hz-es OLED érintőképernyője, ujjlenyomat olvasója, Qualcomm Snapdragon 888 rendszerlapkája van. 


 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket