Szabó Zsófi interjú: büszke vagyok rá, hogy a testemmel keresem a pénzt!

Szabó Zsófi büszke rá, hogy a testével keresi a pénzt - INTERJÚ!

Szerző: NA - 2023.09.25.

Az RTL Reggeli műsorvezetője, Szabó Zsófi, talán az egyik legmegosztóbb személyiség a hazai televíziók világában. Gyakran érik bántások és kritikák, de most végre a nézők betekintést nyerhetnek az életébe, gondolataiba és legmélyebb érzéseibe egy hosszabb interjú keretében. A beszélgetés során kiderült, hogy Szabó Zsófi több mint egy egyszerű műsorvezető – ő egy erős és büszke nő, aki nem hagyja, hogy vélemények és címkék meghatározzák. Szabó Zsófi interjú

Szabó Zsófi és az édesapja kapcsolata

Az interjú egyik megható pillanata, amelyet a nézők is megoszthatnak, az volt, amikor Szabó Zsófi a néhai édesapjáról, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, valamint a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Szabó Gyuláról beszélt. Ebben a pillanatban megtudhattuk, hogy nemcsak a képernyőn, hanem az életben is egy igazi érző személyiség rejlik a háttérben.

Szabó Zsófi büszke magára

Az interjú során Szabó Zsófi őszintén beszélt arról, hogyan éli meg azt, hogy a testével keresi a pénzt. 
"Tulajdonképpen a testemmel keresem a pénzt. Ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog. Előtte tizenévig aggatták rám a szexi, husi csaj titulust. Persze hogy büszke vagyok magamra!" - mondta a műsorvezető. 

Szabó Zsófi fogyása és az irigység kezelése

Az irigységről is szó esett az interjú során. Szabó Zsófi rámutatott, hogy az irigység egy olyan érzés, amit nem lehet elkerülni, ha a nyilvánosság szereplője vagy. De ő nem hagyja, hogy az irigység elhomályosítsa az örömét és sikerét.

A műsorvezető arról is beszélt, miért kezdett el fogyni, és hogy miért nem oszt meg arcos képet a gyerekéről. Az őszinte válaszokat tartalmazó interjú mélyebb betekintést nyújt Szabó Zsófi életébe, és lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük a valódi személyt a kamerák mögött.
Az interjú teljes verzióját itt tekintheted meg: 

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket