notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ezek a jelek arra utalnak, hogy a kapcsolatod a szakítás felé tart

hirdetes

Ezek a jelek a szakítás előhírnökei!

MC
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Ezek a jelek arra utalnak, hogy a kapcsolatod a szakítás felé tart

Tíz árulkodó jel, amik a szakítás közeledtét jelzik - harmadik oldal

Miért nem kommunikáltok a közösségi oldalakon?

Ez első sorban a fiatalabb korosztály köreiben jelent problémát. Tudjuk jól, hogy nem jó dolog lájkokban mérni az elismerést és ez ugyan úgy vonatkozik a kapcsolatokra is. Azonban muszáj figyelembe vennünk, hogy a fiatalok számára manapság nagyon fontos, hogy rendszeresen bizonyítsák Facebookon és egyéb oldalakon mindenkinek, hogy ők márpedig nagyon is szerelmesek egymásba. Ha egy idő után ez eltűnik, akkor indokolttá válik számukra az aggodalom: nem jelölt be egy képen, már nem is szeret?

Már alig keres

Egy telefonhívás még mindig sokkal személyesebb, mint egy-egy gyors szöveges üzenet a neten. A kapcsolat elején gyakran órákig képesek beszélni az emberek kedvesükkel, és amikor leteszik a telefont, máris hiányérzetük támad. Persze nem kell minden egyes nap összes szabad percében a telefonon lógni, de ha több napig semmi hír a másikról, akkor ott már el kezd gyanakodni az ember.

hirdetes

„Egy kis időre van szükségem”

Hatalmas piros betűkkel villog ilyenkor a VESZÉLY felirat. Ha kedvesed bejelenti, hogy egy kis szünetre van szüksége, hogy feldolgozza a dolgokat, vagy hogy kipihenje magát, akkor egyértelmű, hogy nem te jelented számára azt a biztos pontot, ahová a legrosszabb időkben visszatérhet. Ez csak nagyon ritkán igaz, és általában csupán egy olcsó kifogás, hogy ne kelljen melletted lennie.

A beszélgetések már csak monológok

Amikor először találkozgattatok, be nem állt a szátok. Egyszerűen mindenről tudtatok beszélni, hamarosan pedig igazán személyes témákba is belekezdtetek. Hova tűnt ez? Miért beszéltek csak a legfontosabb dolgokról, és miért nem olyan mélyek már ezek a társalgások? Jobb esetben csak fáradtak vagytok, rosszabb esetben párod valaki másra gondol, amikor együtt vagytok.

hirdetes

Egyszerűen érzed legbelül, hogy ez így nem mehet tovább

Nem biztos, hogy csak képzelődsz. Ha elég jel utal arra, hogy a kapcsolatotok nem képes egyről a kettőre lépni, akkor az valószínűleg úgy is van. Kimaradások, magyarázkodások, és az előzőleg felsoroltak összességében azt az érzést kelthetik az emberben, hogy hamarosan véget kell hogy érjen ez az egész. Amikor már sokadjára próbáljátok megbeszélni a problémákat, de két napra rá ugyan úgy veszekedtek, akkor talán itt az ideje, hogy meghozzatok egy nehéz döntést, ami hosszú távon mindkettőtöknek előnyös lesz majd.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
573
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
789 713

Szótár

Pénz

A pénz szó többféle dologra is utalhat. Gyakran kézzel fogható érmékre és bankjegyekre... Tovább

Ismerd meg a DJI Phantom drón érdekességeit

A DJI Phantom drón termékcsalád teljesen egyedülálló a piacon. nagyon jól sikerül... Tovább

Tovább a lexikonra
Kell egy kis lazítás Nők