A legborzasztóbb randis történetek

A legszánalmasabb első randevús sztorik, amik után NEM volt második alkalom

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

Mintha az ember egy-egy rossz romantikus vígjáték forgatókönyvét olvasná! Katasztrófa, hogy mi minden történhet egy első randevún!

A legborzasztóbb randis történetek

Az első benyomás végtelenül fontos egy randevún. Ha nem azt az oldalad mutatod, ami alapján szeretnéd, hogy partnered emlékezzen rád, akkor később nehéz lesz meggyőzni őt. Na persze, ha összejön egy második alkalom.

 

Az alábbiakban olvashatunk néhány kínosan rossz első randevús történetet hölgyektől, akik NEM adtak második esélyt partnerüknek. Figyelem Urak, ezeket nem érdemes eljátszani az első alkalommal:

 

„Felvitt a lakására a vacsora után, hogy… nézhessem ahogy VIDEÓJÁTÉKOZIK. Őszintén azt hitte, hogy emberfeletti képességei vannak a FIFÁban. Nem telt el öt perc, de már küldtem is az üzit a barátnőmnek, hogy ’SOS, azonnal gyere értem’ szöveggel hívjon fel. Azt hiszem a legtöbb nő számára nem éppen a játéktudás a legvonzóbb szempont a férfiakban – csak a fiútestvéreink jutnak eszünkbe róla.”

 

„A vacsora után elmentünk egy kicsit sétálni. Az egyik klub mellett mentünk el éppen, amikor egy Rihanna-dalt hallottunk. A partnerem megjegyezte, hogy „a legjobb dolog, ami valaha Rihanna karrierjével történt, hogy Chris Brown jól megverte”. Egy családon belüli erőszakkal foglalkozó irodában dolgozom…”

 

Folytatás a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket