A Sztárbox versenyzőinek gázsijára fény derült

Kiszivárogtak az üzleti titkok: elképesztően sokat kerestek a Sztárbox versenyzői

Szerző: NA - 2023.12.12.

A Sztárbox idei szezonja nem csupán izgalmas mérkőzéseket hozott a képernyőkre, hanem a háttérben is érdekességek bontakoztak ki. A celebek hónapokig készültek a műsorra, amely nem csupán a versenyzők számára, hanem a rajongók számára is izgalmas pillanatokat kínál. Azonban a hosszú és fárasztó felkészülési időszak, valamint a versenyzés kockázatai miatt senki sem lepődött meg azon, hogy a sztároknak nem csupán a showbizniszért kell küzdeniük, hanem a bankszámlájuk is gyarapszik a megmérettetések során. sztárbox gázsi

Mennyit keresnek a Sztárbox versenyzői?

A napokban a Reddit nevű közösségi oldalon terjedő posztok rávilágítottak a Sztárbox versenyzőinek elképesztő fizetésére. A Story magazin szerint a celebek havi 2 millió forintot kapnak a felkészülési időszak alatt, feltéve, hogy az adott hónapban részt vesznek az edzéseken. Ezen felül az adásokért járó díjak is figyelemreméltóak: a győzteseknek 10 millió forint jár, míg a vesztesek sem távoznak üres kézzel, nekik 5 millió forintot fizetnek.

A Sztárbox versenyzőinek fizetése üzleti titok

A kiszivárgott információkat követően a Story újságírói felkeresték a WISBRO Production nevű produkciós céget, amely felelős a műsorért. A cég képviselője ugyan nem erősítette meg a pletykákat, de kijelentette, hogy a sztárok szerződése üzleti titok, és emiatt az összegekről nem nyilatkozhatnak. A titokzatosság további érdekességeket cselezett ki a történetből, és még inkább felhívta a figyelmet arra, hogy a Sztárbox mögött milyen komoly pénzek és üzleti megállapodások húzódnak meg.

A Sztárbox nyerteseinek fejenként járt még „egy kis” összeg

Ahogyan a vasárnap esti adás zárult, Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron kerültek ki győztesen a Sztárbox szuperdöntőjéből. A három tehetséges amatőr ökölvívó nem csak a bajnoki címet vihette haza, hanem óriási nyereményekkel is gazdagodott. A három győztesnek fejenként 15-15 millió forinttal jutalmazták meg ezt a különleges lehetőséget, amit a nemzetközi megmérettetésre való felkészülésre fordíthatnak.

Forrás: cosmopolitan.hu 
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket