Amerikában már nem tilos szelfiket készíteni szavazás közben

Amerikában már lehet szavazás közben szelfizni

Szerző: kvothe - 2017.01.17.

Ha belegondolunk, hogy a szelfik mennyire népszerűvé váltak az utóbbi években az egész világon, nem is olyan meglepő, hogy rengeteg vita és botrány is kialakult már a hobbival kapcsolatban. A vicces, vagy éppen kínos pillanatok mellett balesetek, bűnügyek is lencsevégre kerültek már egy-egy önmagát megörökítő szelfiző képén, Amerikában a legújabb trend pedig nem más, mint a szavazófülkés kattogtatás.

Újra engedélyt kaptak a szelfizésre

Amerika a botrányok és ellentmondásos hírek országábá nőtte ki magát. Nem telik el nap, hogy ne történne valami, amire az egész világ felfigyel – az idén novemberben megrendezett elnöki választások pedig milliónyi lehetőséget adnak arra, hogy mindenki az Egyesült Államokról beszéljen.

 

A szelfik elterjedése óta temérdek helyzetben előkerültek már a modern “önarcképek”, sokszor zsarolás eszközeként vagy akár bűnügyi bizonyítékként. Újabban a fiatalok szavazás közben is előkapják okostelefonukat, hogy megoszthassák a világgal ezt a pillanatot is, mert hát erre ki ne lenne kíváncsi? De hogyan is viszonyulnak ehhez a tengeren túl? A következő oldalon kiderül!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket