Ilyen betegségekre számíthatsz - szemed színe megmondja

A szemed színe elárulja milyen betegségekre vagy hajlamos!

Szerző: vargazsanett - 2020.03.26.

A szem a lélek tükre. Kék, barna, fekete, zöld, mindegy, milyen a színe, sokat elárul rólad, főleg azt, hogy milyen betegségekre számíthatsz az életben. Neked milyen színű?

Ilyen betegségekre számíthatsz - szemed színe megmondja

A fekete szeműek hajlamosabbak a szürkehályog kialakulására. A kutatók szerint a fekete szeműeknél gyakrabban fordul elő ez a betegség, mint más szemszínűeknél. Ha szeretnéd megelőzni, csukott szemmel napozz és védd a szemeidet az UV sugárzástól, viselj napszemüveget. A fekete szeműek kevésbé bírják az alkoholt. De az is bizonyított, hogy a fekete szemű nők jobban bírják a fizikai fájdalmakat. A kutatások szerint a szülési fájdalmakat is jobban bírják, mint a más szemszínű nők.

 

A barna szeműek hajlamosabbak a vitiligo kialakulására. A statisztikák szerint ez a bőrbetegség, 43%-ban a barna szeműeknél fordul elő. A kék szeműeknél gyakrabban fordul elő melanoma. A kutatások szerint a kék szeműeket veszélyezteti leginkább ez a betegség. A zöld szeműek hajlamosabbak a cukorbetegségre, ezért érdemes odafigyelniük az étkezésükre. Részletesebben a következő oldalon tájékozódhatsz!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket