Vajon mi vár rád a szerelemben a csillagjegyed szerint?

Mi vár rád a szerelemben a csillagjegyed szerint?

Szerző: vargazsanett - 2020.03.25.

Vajon rád talál a szerelem idén még? Vagy a már meglévő kapcsolat lép egy magasabb szintre? Nézd meg mi vár rád a szerelemben a csillagjegyed szerint még 2016-ban!

Vajon mi vár rád a szerelemben a csillagjegyed szerint?

Kos

A Kosnak az elkövetkezendő két évben igen jó esélyei vannak a szerelem terén. Mivel az igényeid igen magasak, arra törekszel, hogy a számodra hibátlan szinte tökéletes párt találd meg, de azért vigyázz, nem biztos, hogy ilyen létezik. Mégis számíthatsz rá, hogy Vénusz mostanában teljes mértékben szárnyai alá vesz és még az is lehet, hogy ebben az évben szembejön veled a nagy Ő. A csillagok állása most minden téren kedvez számodra, de főleg az érzelmek és a szerelem terén. Számíts azonban arra is, hogy az igazi érzelmek elől nem fogsz tudni menekülni, ha Ámor nyila eltalál, már nem igazán lesz módod hadakozni, válogatni. Az év nagy kérdése lehet a Kos számára, hogy a régi szerelmet megéri-e újraéleszteni, vagy tovább kell lépni. Ezt persze csakis te magad döntheted majd el, és nem az eszeddel fogsz határozni, hanem sokkal inkább a szívedre hallgatsz majd. Figyelj arra, hogy szokásodhoz híven ne fejjel menj a falnak, hanem azért próbálj meg legalább érveket felsorakoztatni egyik és másik oldal mellett, csak ez után dönts. A Kos számára legmegfelelőbb partner 2017 évben is a Bika lehet, a Szűz, a Halak, de a Bak mellett is szép élet várhat rád, mert mellette teljes biztonságban lehetsz, az Oroszlánnal pedig ha néha napján össze is zördültök, de ebből is egy hosszan tartó kellemes párkapcsolat alakulhat ki.

 

Bika

 

A Bikák szerelmi horoszkópja 2017-re csak jókat ígér, már ennek az évnek a végére úgy fogod érezni, hogy innen már nincs is feljebb, ami boldogságodat illeti. Ha biztosra akarsz menni, add át magad teljes egészében a pozitív gondolatoknak, ne csak hidd el, legyél biztos a dolgodban, a szerencsédben, így szinte magadhoz édesgeted a boldogságot és a rossz messzire el fog kerülni. A Jupiter mozgása eléd teszi a szerencsés történéseket, csak élned kell az adandó remek lehetőségekkel. Az érzelmi életed e két évben olyan lesz, mintha állandóan bomba robbanna körülötted, izzik minden, a nagy lángolások időszakát éled. Az életed minden terén kinyílnak előtted mostanában a lehetőségek, ez pedig olyan kedvező körülményeket nyújt számodra minden téren, hogy egyszerűen nem lesz más választásod, mint boldognak, kiegyensúlyozottnak lenni. Amire a Bikának ügyelnie kell, hogy bármilyen célt tűz ki maga elé, a mellett álljon ki és tartson ki, bárki bármit is mond. Egyszóval ne engedd, hogy akár egy jó barát, akár a párod ettől el akarjon téríteni, most teljes egészében tudatában vagy annak, mit szeretnél és mi a legjobb neked. a Bika és a Kos kapcsolatából egy fergeteges szerelem kerekedhet ki, de nem lesz hosszú életű, nem úgy, mint az Ikrekkel, akik a Bikát szinte imádják és minden vágyukat teljesítik. A Rákkal vidám, és igen erotikus időszakot élhetnek meg, de legkönnyebben a Nyilas jegyben született párral várhat a Bikákra hosszú, idilli, őszinte kapcsolat.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket