Személyiségünket jellemzi, hogy melyik a kedvenc színünk!

A színed az éned: mit árul el rólad kedvenc színed?

Szerző: kvothe - 2016.12.13.

Most megtudhatod, hogy a kedvenc színed alapján milyen a személyiséged!

Személyiségünket jellemzi, hogy melyik a kedvenc színünk!

Mi a kedvenc színed?

 

Ne gondolkozz rajta! Mielőtt tovább olvasnál, válaszold meg gyorsan ezt a kérdést. Mi legelső szín, ami eszedbe jut?  A kedvenced?

 

A válaszod ösztönös volt, még ha nem is tudsz róla: kedvenc színed rengeteget elárul saját magadról, viselkedésedről, tulajdonságaidról, hozzáállásodról, sőt, még arról is, hogy mások hogyan viszonyulnak hozzád!

 

 

Gyakran viseled ezt a színt?

 

Nem feltétlenül viseled mindig a kedvenc színedet, viszont ez az a szín, ami a legtöbb érzést váltja ki belőled, ha bárhol meglátod – tudatosan, vagy tudat alatt. Azonban ha nem is viseled minden nap, valószínűleg ez az a szín, ami a legdominánsabb a ruhásszekrényedben illetve otthonod dekorációjában.

 

 

Mi van akkor, ha nem csak egy kedvencem van?

 

Ha kettő, vagy több olyan színed is van, amiket mindennél jobban szeretsz, akkor a későbbiekben olvasd el az összes kedvenced elemzését, mert valószínűleg több is igaz lesz rád kötzülük!

 

 

Ha ki nem állhatsz egy színt:

 

A legkevésbé kedvelt, vagy akár utált színed is sokat mesél rólad, általában a gyengeségeidre, sebezhetőségedre utal. Ezek a színek az életed olyan részeire utalnak, amelyekre több figyelmed kell fordítanod. Előfordulhat, hogy valamikor a gyerekkorodban ért olyan negatív élmény, amely után kialakult benned az adott szín elutasítása.

 

Bizonyos színek kirekesztése felboríthatja az egyensúlyt az életedben, ezért fontos, hogy még a nekünk nem tetsző színek is jelen legyenek a környezetünkben. Egy kis kép az íróasztalon, esetleg a kulcstartó színe segíthet belsőd megnyugtatásában.

 

A következő oldalak részletesen is bemutatják a különböző színekhez tartozó személyiségeket!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket